Restauracja Biały Królik znajduje się w butikowym Hotelu Quadrille ***** należącym do prestiżowej grupy Relais & Chateaux.
Biały Królik to przede wszystkim tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów.
Archiwalne oferty pracy
-
Zastępca Kierownika Gastronomii
Hotel Quadrille ***** Biały Królik Restaurant Gdynia, Folwarczna 2 praca stacjonarnakierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 6 000 - 8 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybko aplikuj bez CV -
Manager Gastronomii
Leśny Dwór Sulęczyno Sulęczyno praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV -
Recepcjonista / Recepcjonistka
Relais & Chateaux Hotel ***** Quadrille Gdynia praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV -
Specjalista ds. sprzedaży
Leśny Dwór Sulęczyno Sulęczyno praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV -
Sommelier
Biały Królik Restaurant Gdynia praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV -
Kelner / Kelnerka
Biały Królik Restaurant Gdynia praca stacjonarnaaplikuj szybko aplikuj bez CV