Restauracja Biały Królik znajduje się w butikowym Hotelu Quadrille ***** należącym do prestiżowej grupy Relais & Chateaux.
Biały Królik to przede wszystkim tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów.
Aktualne oferty pracy
Zobacz oferty innych pracodawców
-
Recepcjonista / Recepcjonistka
Sofitel Grand Sopot Sopot praca stacjonarnaspecjalista (mid) umowa o pracę pełny etat -
Szef zmiany w kuchni
Sofitel Grand Sopot Sopot praca stacjonarnakierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat -
Koordynator ds. Konferencji i Bankietów
Novotel Gdańsk Marina Gdańsk praca stacjonarnakierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat -
Recepcjonista
Mercure & Ibis Gdańsk Stare Miasto Gdańsk praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat -
Kelner / Kelnerka
Mercure & Ibis Gdańsk Stare Miasto Gdańsk praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat