Restauracja autorska Biały Królik z menu degustacyjnym
oraz kameralny Pub 10/6
w
Hotelu ***** Quadrille w Gdyni Orłowo,
należącym do stowarzyszenia Relais & Chateaux
poszukuje pracownika na stanowisko
Sommelier
Miejsce pracy: Gdynia
Od kandydatów oczekujemy:
- Doświadczenia w pracy dla prestiżowej restauracji, na odpowiadającym stanowisku
- Popartej dokumentami wiedzy na temat win
- Znajomości języka angielskiego
- Umiejętności zarządzania sprzedażą
- Wysokiej kultury osobistej
- Konsekwencji w realizacji celów
- Zaangażowania i inicjatywy w działaniu
- Miłej aparycji i komunikatywności
- Dyspozycyjności
- Otwartości i kreatywności
Obowiązki:
- Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę oraz sprzedaż win, zgodne z najwyższymi standardami
- Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i kontrola kosztów
- Odpowiedzialność za aktywizację sprzedaży win
- Kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
- Dbanie o dobry wizerunek restauracji
Oferujemy:
- Długoterminowe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt managerski
- Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz premię zależną od wyników finansowych
- Możliwość współtworzenia strategii rozwojowej Białego Królika
- Praca w renomowanej restauracji wyróżnionej 3 czapkami Gault & Millau, z młodym dynamicznym zespołem
- Ścisła współpraca z wybitnym Szefem kuchni, Marcinem Popielarzem, finalistą San Pellegrino Young Chef
- Indywidualna ścieżka budowania kompetencji w oparciu o standardy międzynarodowego stowarzyszenia Relais & Chateaux z wieloletnimi tradycjami.
Wynagrodzenie:
- od 3000 zł - 4000 zł netto