Najnowsze oferty pracy

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Gastronomii

Leśny Dwór Sulęczyno
Sulęczyno
praca stacjonarna
1976 dni temu

Leśny Dwór to obiekt z długimi tradycjami, mieszczący się w jednej z najpiękniejszych kaszubskich miejscowości – Sulęczynie. Lokalizacja w samym centrum tzw. Szwajcarii Kaszubskiej, w pięknych okolicznościach przyrody sprawia, iż jest to idealna przestrzeń na zorganizowanie niebanalnej ceremonii zaślubin czy też wspaniałego przyjęcia weselnego – w malowniczej scenerii i z dodatkowymi atrakcjami na łonie natury. Poza tą główną działalnością weselną w Leśnym Dworze będą odbywać się także imprezy okolicznościowe, szkolenia, konferencje czy pobyty integracyjne.

Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Sulęczyno

 

Opis stanowiska: 

  • Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę gościa
  • Organizacja bankietów, wesel, konferencji
  • Budowanie i zarządzanie zaangażowanym zespołem pracowników
  • Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i kontrola kosztów
  • Odpowiedzialność za wyniki sprzedażowe restauracji
  • Kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
  • Dbanie o dobry wizerunek restauracji

Wymagania:

  • Doświadczenia na stanowisku kierowniczym
  • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i podległego zespołu pracowników
  • Znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym organizacji bankietów
  • Umiejętności podejmowania decyzji i delegowania zadań
  • Wysokiej kultury osobistej
  • Konsekwencji w realizacji celów
  • Zaangażowania i inicjatywy w działaniu
  • Miłej aparycji i komunikatywności
  • Dyspozycyjności
  • Otwartości i kreatywności

Oferujemy:

  • Długoterminowe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt managerski
  • Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz premię zależną od wyników finansowych
  • Możliwość współtworzenia strategii rozwojowej obiektu
  • Ścisła współpraca z wybitnym Szefem kuchni, Marcinem Popielarzem, finalistą San Pellegrino Young Chef
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...