kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 500 zł brutto/mies.
2 dni
Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator kontrakt B2B pełny etat 20 000 zł netto (+VAT)/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Janów Podlaski
specjalista (mid) umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy) rekrutacja online
4 dni
Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
4 godz.
Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
Leśny Dwór to obiekt z długimi tradycjami, mieszczący się w jednej z najpiękniejszych kaszubskich miejscowości – Sulęczynie. Lokalizacja w samym centrum tzw. Szwajcarii Kaszubskiej, w pięknych okolicznościach przyrody sprawia, iż jest to idealna przestrzeń na zorganizowanie niebanalnej ceremonii zaślubin czy też wspaniałego przyjęcia weselnego – w malowniczej scenerii i z dodatkowymi atrakcjami na łonie natury. Poza tą główną działalnością weselną w Leśnym Dworze będą odbywać się także imprezy okolicznościowe, szkolenia, konferencje czy pobyty integracyjne.
Manager Gastronomii
Miejsce pracy: Sulęczyno
Opis stanowiska:
Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę gościa
Organizacja bankietów, wesel, konferencji
Budowanie i zarządzanie zaangażowanym zespołem pracowników
Realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych i kontrola kosztów
Odpowiedzialność za wyniki sprzedażowe restauracji
Kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z Gośćmi
Dbanie o dobry wizerunek restauracji
Wymagania:
Doświadczenia na stanowisku kierowniczym
Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i podległego zespołu pracowników
Znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym organizacji bankietów
Umiejętności podejmowania decyzji i delegowania zadań
Wysokiej kultury osobistej
Konsekwencji w realizacji celów
Zaangażowania i inicjatywy w działaniu
Miłej aparycji i komunikatywności
Dyspozycyjności
Otwartości i kreatywności
Oferujemy:
Długoterminowe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub kontrakt managerski
Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz premię zależną od wyników finansowych
Możliwość współtworzenia strategii rozwojowej obiektu
Ścisła współpraca z wybitnym Szefem kuchni, Marcinem Popielarzem, finalistą San Pellegrino Young Chef
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 500 zł brutto/mies.
2 dni
Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator kontrakt B2B pełny etat 20 000 zł netto (+VAT)/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Janów Podlaski
specjalista (mid) umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy) rekrutacja online
4 dni
Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
4 godz.
Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...