Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    2 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog Żywności

    ER Group   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Kierownika Gastronomii

Hotel Quadrille ***** Biały Królik Restaurant
Gdynia, Folwarczna 2
6 000 - 8 000 zł / mies. (w zal. od umowy)
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
547 dni temu

Restauracja Biały Królik znajduje się w butikowym Hotelu Quadrille ***** należącym do prestiżowej grupy Relais & Chateaux.

 

Biały Królik to przede wszystkim tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.

 

Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów.

Zastępca Kierownika Gastronomii
Miejsce pracy: Gdynia, Folwarczna 2

Do wyjątkowego obiektu w Gdyni - Hotel Quadrille ***** / Restauracja Biały Królik - poszukujemy entuzjastów swojego zawodu.

  • Twoim zadaniem będzie pomoc w planowaniu strategii gastronomicznej oraz wdrażanie jej w codziennej pracy. 
  • Będziesz odpowiedzialny za pracę personelu, dbanie o dobrą atmosferę pracy.
  • Do Twoich obowiązków należeć będzie realizacja celów sprzedażowych oraz podnoszenie kwalifikacji personelu w obszarze sprzedaży produktów premium. 
  • Liczymy na Twoje wsparcie w organizacji eventów i imprez okolicznościowych.
Wymagania:
  • Min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku 
  • Dobra organizacja pracy
  • Umiejętność planowania pracy zespołu
  • Dbałość o najwyższy standard obsługi Gościa
  • Praca z produktem premium
Oferujemy:
  • Stabilne warunki finansowe
  • Możliwość rozwoju, odbycia szkoleń serwisowych w oparciu o najwyższe standardy Relais & Chateaux
  • Narzędzia niezbędne do pracy kierownika gastronomii
  • Pracę z młodym i kreatywnym zespołem (kierownik gastronomii, sommelier, kierownik zmiany, kelnerzy)
  • Pracę w wyjątkowym miejscu 
  • Dofinansowania do karty Multisport, ubezpieczenia, prywatnej opieki zdrowotnej 
  • Zniżki na usługi w pozostałych obiektach firmy (Spa Quadrille, Leśny Dwór Sulęczyno, Hewelke Restaurant & Bakery, Browar Hevelius)
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    2 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog Żywności

    ER Group   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...