Restauracja Biały Królik znajduje się w butikowym Hotelu Quadrille ***** należącym do prestiżowej grupy Relais & Chateaux.
Biały Królik to przede wszystkim tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.
Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów.
Do wyjątkowego obiektu w Gdyni - Hotel Quadrille ***** / Restauracja Biały Królik - poszukujemy entuzjastów swojego zawodu.
- Twoim zadaniem będzie pomoc w planowaniu strategii gastronomicznej oraz wdrażanie jej w codziennej pracy.
- Będziesz odpowiedzialny za pracę personelu, dbanie o dobrą atmosferę pracy.
- Do Twoich obowiązków należeć będzie realizacja celów sprzedażowych oraz podnoszenie kwalifikacji personelu w obszarze sprzedaży produktów premium.
- Liczymy na Twoje wsparcie w organizacji eventów i imprez okolicznościowych.
- Min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Dobra organizacja pracy
- Umiejętność planowania pracy zespołu
- Dbałość o najwyższy standard obsługi Gościa
- Praca z produktem premium
- Stabilne warunki finansowe
- Możliwość rozwoju, odbycia szkoleń serwisowych w oparciu o najwyższe standardy Relais & Chateaux
- Narzędzia niezbędne do pracy kierownika gastronomii
- Pracę z młodym i kreatywnym zespołem (kierownik gastronomii, sommelier, kierownik zmiany, kelnerzy)
- Pracę w wyjątkowym miejscu
- Dofinansowania do karty Multisport, ubezpieczenia, prywatnej opieki zdrowotnej
- Zniżki na usługi w pozostałych obiektach firmy (Spa Quadrille, Leśny Dwór Sulęczyno, Hewelke Restaurant & Bakery, Browar Hevelius)