planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
W związku z planowanym rozwojem firmy Hotel Restauracja Zielona Weranda i Cukiernictwo w Wieluniu poszukuje Specjalisty d/s sprzedaży i marketingu. Samodzielne stanowisko podlegające bezpośrednio Właścicielowi i Manegerowi obiektu, praca w firmie rodzinnej. Pracownik odpowiada za wizerunek i...
planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
zamówienia i odbiór wszystkich towarów; organizacja pracy w kuchni; bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków; pomoc w pracach na kuchni; kontrola wydawanych dań; kontrola przebiegu imprez; prowadzenie i kontrola dziennych list obecności na podstawie obowiązujących grafików;
planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów; przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników; kontroluje jakość świadczonych usług w celu...
zamówienia i odbiór wszystkich towarów; organizacja pracy w kuchni; bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków; pomoc w pracach na kuchni; kontrola wydawanych dań; kontrola przebiegu imprez; prowadzenie i kontrola dziennych list obecności na podstawie obowiązujących grafików;
zamówienia i odbiór wszystkich towarów; organizacja pracy w kuchni; bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków; pomoc w pracach na kuchni; kontrola wydawanych dań; kontrola przebiegu imprez; prowadzenie i kontrola dziennych list obecności na podstawie obowiązujących grafików;...
zamówienia i odbiór wszystkich towarów; organizacja pracy w kuchni; bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków; pomoc w pracach na kuchni; kontrola wydawanych dań; kontrola przebiegu imprez; prowadzenie i kontrola dziennych list obecności na podstawie obowiązujących grafików;
Planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja) Zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów Przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników Kontroluje jakość świadczonych usług w celu...