Ogłoszenie numer: 325101, z dnia 2013-10-21
Hotel Zielona Weranda
Hotel - Restauracja Zielona Weranda 98-300 Wieluń; Widoradz 44A tel. (043) 841 80 71
Manager ds. Gastronomii i Hotelarstwa
Miejsce pracy: Wieluń
Opis stanowiska
- planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
- zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów
- przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników
- kontroluje jakość świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości, wystroju pomieszczeń, czystości, jedzenia, itp.
- rozwija i wprowadza odpowiednią strategię marketingową
- współpracuje z dostawcami
- koordynuje pracę osób mających bezpośredni kontakt z gośćmi, wita i rejestruje gości
- odpowiada na pytania dotyczące hotelu i świadczonych usług, przyjmuje i reaguje na skargi i uwagi gości
- opieka nad klientami przebywającymi w hotelu
- troska o zachowanie atrakcyjności oferty do sprzedania poprzez między innymi tworzenie ofert okolicznościowych, promocji itp.
- dbałość o wzrost wyników sprzedaży usług
- przyjmowanie rezerwacji grupowych, dbanie o przebieg imprez oraz ich rozliczanie
- POSZUKUJEMY RÓWNIEŻ KELNERÓW RECEPCJONISTÓW I KUCHARZY Z DOŚWIADCZENIEM
Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 5 lat
- bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej
- wykształcenie kierunkowe (hotelarstwo, gastronomia)
- biegła znajomość języka angielskiego lub niemieckiego (rosyjski)
- wiedza i praktyka w zakresie organizacji konferencji, przyjęć i bankietów
- znajomość programów Chart i Gastro
- umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu
- dyspozycyjność
- komunikatywność
- wysoka kultura osobista
- miła aparycja
Oferujemy
- samodzielną funkcję
- umowę o pracę
- bardzo dobre warunki finansowe
- możliwość samorealizacji i rozwoju zawodowego
- zakwaterowanie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.