Ogłoszenie numer: 101699, z dnia 2010-06-11
Hotel Zielona Weranda
Hotel - Restauracja Zielona Weranda
98-300 Wielun ; Widoradz 44A
tel. (043) 841 80 71
Kierownik Hotelu i Restauracji, Kucharz
Miejsce pracy: Wieluń
Opis stanowiska
- Planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
- Zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów
- Przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników
- Kontroluje jakość świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości, wystroju pomieszczeń, czystości, jedzenia, itp.
- Rozwija i wprowadza odpowiednią strategię marketingową
- Współpracuje z dostawcami
- Koordynuje pracę osób mających bezpośredni kontakt z gośćmi, wita i rejestruje gości
- Odpowiada na pytania dotyczące hotelu i świadczonych usług, przyjmuje i reaguje na skargi i uwagi gości
- Opieka nad klientami przebywającymi w hotelu
- Troska o zachowanie atrakcyjności oferty do sprzedania poprzez między innymi tworzenie ofert okolicznościowych, promocji itp.
- Dbałość o wzrost wyników sprzedaży usług
- Przyjmowanie rezerwacji grupowych, dbanie o przebieg imprez oraz ich rozliczanie
Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata
- wykształcenie kierunkowe (hotelarstwo, gastronomia)
- biegła znajomość języka angielskiego i niemieckiego
- wiedza i praktyka w zakresie organizacji konferencji, przyjęć i bankietów
- znajomość programów Chart i Gastro
- umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu
- dyspozycyjność
- komunikatywność
- wysoka kultura osobista
- miła aparycja
Oferujemy
- samodzielną funkcję
- umowę o pracę
- bardzo dobre warunki finansowe
- możliwość samorealizacji i rozwoju zawodowego
- mieszkanie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.