Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Dyrektora Hotelu

    Klient portalu Praca.pl   Rzeszów    praca stacjonarna
    dyrektor  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 godz.
    koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu, częściowe zarządzanie personelem oraz nadzorowanie prac hotelu, udział w kontroli, monitorowaniu oraz raportowaniu realizacji budżetu, prowadzenie działań marketingowych i sprzedażowych, wsparcie Dyrektora Hotelu w optymalizacji...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Wieluń Dyrektor Hotelu Wieluń
Manager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Manager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Hotel Zielona Weranda
Wieluń
praca stacjonarna
3549 dni temu

Ogłoszenie numer: 628585, z dnia 2015-03-03

Hotel Zielona Weranda

Hotel - Restauracja Zielona Weranda 98-300 Wieluń; Widoradz 44A

Manager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Miejsce pracy: Wieluń

 

Opis stanowiska

  • planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
  • zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów
  • przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników
  • kontroluje jakość świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości, wystroju pomieszczeń, czystości, jedzenia, itp.
  • rozwija i wprowadza odpowiednią strategię marketingową
  • współpracuje z dostawcami
  • koordynuje pracę osób mających bezpośredni kontakt z gośćmi, wita i rejestruje gości
  • odpowiada na pytania dotyczące hotelu i świadczonych usług, przyjmuje i reaguje na skargi i uwagi gości
  • opieka nad klientami przebywającymi w hotelu
  • troska o zachowanie atrakcyjności oferty do sprzedania poprzez między innymi tworzenie ofert okolicznościowych, promocji itp.
  • dbałość o wzrost wyników sprzedaży usług
  • przyjmowanie rezerwacji grupowych, dbanie o przebieg imprez oraz ich rozliczanie
  • POSZUKUJEMY RÓWNIEŻ KELNERÓW  RECEPCJONISTÓW I KUCHARZY Z DOŚWIADCZENIEM

Wymagania

  • doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 5 lat
  • bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej
  • wykształcenie kierunkowe (hotelarstwo, gastronomia)
  • biegła znajomość języka angielskiego lub niemieckiego (rosyjski)
  • wiedza i praktyka w zakresie organizacji konferencji, przyjęć i bankietów
  • znajomość programów Chart i Gastro
  • umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu
  • dyspozycyjność
  • komunikatywność
  • wysoka kultura osobista
  • miła aparycja

Oferujemy

  • samodzielną funkcję
  • umowę o pracę
  • bardzo dobre warunki finansowe
  • możliwość samorealizacji i rozwoju zawodowego
  • zakwaterowanie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Dyrektora Hotelu

    Klient portalu Praca.pl   Rzeszów    praca stacjonarna
    dyrektor  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 godz.
    koordynacja codziennego operacyjnego funkcjonowania hotelu, częściowe zarządzanie personelem oraz nadzorowanie prac hotelu, udział w kontroli, monitorowaniu oraz raportowaniu realizacji budżetu, prowadzenie działań marketingowych i sprzedażowych, wsparcie Dyrektora Hotelu w optymalizacji...