Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Wieluń Kierownik ds. Gastronomii Wieluń
Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Hotel Zielona Weranda
Wieluń
praca stacjonarna
4319 dni temu

Ogłoszenie numer: 259368, z dnia 2013-02-22

Hotel Zielona Weranda

Hotel - Restauracja Zielona Weranda 98-300 Wielun; Widoradz 44A tel. (043) 841 80 71

Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Miejsce pracy: Wieluń

 

Opis stanowiska

  • planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
  • zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów
  • przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników
  • kontroluje jakość świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości, wystroju pomieszczeń, czystości, jedzenia, itp.
  • rozwija i wprowadza odpowiednią strategię marketingową
  • współpracuje z dostawcami
  • koordynuje pracę osób mających bezpośredni kontakt z gośćmi, wita i rejestruje gości
  • odpowiada na pytania dotyczące hotelu i świadczonych usług, przyjmuje i reaguje na skargi i uwagi gości
  • opieka nad klientami przebywającymi w hotelu
  • troska o zachowanie atrakcyjności oferty do sprzedania poprzez między innymi tworzenie ofert okolicznościowych, promocji itp.
  • dbałość o wzrost wyników sprzedaży usług
  • przyjmowanie rezerwacji grupowych, dbanie o przebieg imprez oraz ich rozliczanie
  • POSZUKUJEMY RÓWNIEŻ KELNERÓW  RECEPCJONISTÓW I KUCHARZY Z DOŚWIADCZENIEM

Wymagania

  • doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata
  • bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej
  • wykształcenie kierunkowe (hotelarstwo, gastronomia)
  • biegła znajomość języka angielskiego lub niemieckiego (rosyjski)
  • wiedza i praktyka w zakresie organizacji konferencji, przyjęć i bankietów
  • znajomość programów Chart i Gastro
  • umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu
  • dyspozycyjność
  • komunikatywność
  • wysoka kultura osobista
  • miła aparycja

Oferujemy

  • samodzielną funkcję
  • umowę o pracę
  • bardzo dobre warunki finansowe
  • możliwość samorealizacji i rozwoju zawodowego
  • zakwaterowanie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik Operacyjny w Gastronomii

    Praca.pl   Julinek    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Zarządzanie zespołem: wsparcie, motywacja i wyznaczanie celów. Kontrola kosztów i optymalizacja budżetu. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi. Zapewnienie satysfakcji gości i zespołu. Monitorowanie zapasów magazynowych.
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Zmiany Gastronomii

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem – wspieraj, motywuj i wyznaczaj cele. Optymalizacja kosztów – kontroluj budżet i szukaj oszczędności. Kontrola jakości – dbaj o wysokie standardy obsługi. Zadowolenie Gości i zespołu – twórz świetne doświadczenia dla wszystkich....
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...