Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
  • Kierownik Piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    8 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów Piekarni przy zapewnieniu właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i harmonogramu dostaw do sklepów; skuteczne...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Produkcji Piekarniczej

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    5 dni
    Twoje główne zadania: Zapewnienie maksymalizacji obrotów i jakości wyrobów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja ustawień technologicznych i planowanie produkcji. Zarządzanie zespołem, kontrola procesów produkcyjnych i jakości wyrobów. Wprowadzenie nowych produktów i kontrola poziomu sprzedaży.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Wieluń Kierownik ds. Gastronomii Wieluń
Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Hotel Zielona Weranda
Wieluń
praca stacjonarna
4256 dni temu

Ogłoszenie numer: 259368, z dnia 2013-02-22

Hotel Zielona Weranda

Hotel - Restauracja Zielona Weranda 98-300 Wielun; Widoradz 44A tel. (043) 841 80 71

Menager ds. Gastronomii i Hotelarstwa

Miejsce pracy: Wieluń

 

Opis stanowiska

  • planuje, organizuje i koordynuje wszystkie działania na terenie hotelu (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
  • zarządza, nadzoruje i szkoli personel i praktykantów
  • przeprowadza rekrutację i selekcję nowych pracowników
  • kontroluje jakość świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości, wystroju pomieszczeń, czystości, jedzenia, itp.
  • rozwija i wprowadza odpowiednią strategię marketingową
  • współpracuje z dostawcami
  • koordynuje pracę osób mających bezpośredni kontakt z gośćmi, wita i rejestruje gości
  • odpowiada na pytania dotyczące hotelu i świadczonych usług, przyjmuje i reaguje na skargi i uwagi gości
  • opieka nad klientami przebywającymi w hotelu
  • troska o zachowanie atrakcyjności oferty do sprzedania poprzez między innymi tworzenie ofert okolicznościowych, promocji itp.
  • dbałość o wzrost wyników sprzedaży usług
  • przyjmowanie rezerwacji grupowych, dbanie o przebieg imprez oraz ich rozliczanie
  • POSZUKUJEMY RÓWNIEŻ KELNERÓW  RECEPCJONISTÓW I KUCHARZY Z DOŚWIADCZENIEM

Wymagania

  • doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata
  • bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej
  • wykształcenie kierunkowe (hotelarstwo, gastronomia)
  • biegła znajomość języka angielskiego lub niemieckiego (rosyjski)
  • wiedza i praktyka w zakresie organizacji konferencji, przyjęć i bankietów
  • znajomość programów Chart i Gastro
  • umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu
  • dyspozycyjność
  • komunikatywność
  • wysoka kultura osobista
  • miła aparycja

Oferujemy

  • samodzielną funkcję
  • umowę o pracę
  • bardzo dobre warunki finansowe
  • możliwość samorealizacji i rozwoju zawodowego
  • zakwaterowanie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  rekrutacja online
    3 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kierownik Gastronomii

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 319 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Odpowiedzialność za czystość lokali. Dbałość o zapasy i zamówienia wszystkich materiałów eksploatacyjnych. Utrzymanie gruntownej znajomości standardowych zasad i...
  • Kierownik Piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    8 godz.
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów Piekarni przy zapewnieniu właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i harmonogramu dostaw do sklepów; skuteczne...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Szczecin, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Piła, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Kraków, i okolice    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje), pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik Produkcji Piekarniczej

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B
    5 dni
    Twoje główne zadania: Zapewnienie maksymalizacji obrotów i jakości wyrobów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja ustawień technologicznych i planowanie produkcji. Zarządzanie zespołem, kontrola procesów produkcyjnych i jakości wyrobów. Wprowadzenie nowych produktów i kontrola poziomu sprzedaży.