przygotowanie i estetyczne prezentowanie dań na bankietach dla kilkuset osób zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
przygotowanie i estetyczne prezentowanie śniadań zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości przeprowadzanie procesów meldowania i wymeldowywania gości w sposób profesjonalny i przyjazny utrzymanie prawidłowego przepływu gotówki, pilnowanie prawidłowości obciążeń oraz wszelkich transakcji dokonywanych przez gości, a także obsługa...
kontrola czystości obszaru ogólnodostępnego i jakości wykonywanego sprzątania; współpraca z pralnią chemiczną; serwis turn down na życzenie gościa hotelowego;
Doświadczenie w: sprzedaży usług konferencyjnych i korporacyjnych (oczekiwane doświadczenie na podobnym stanowisku w międzynarodowych grupach hotelowych) aktywnym pozyskiwaniu klientów; przygotowywaniu ofert konferencyjnych i korporacyjnych dopasowanych do oczekiwań klientów; planowaniu i...
Kierowanie działem Meeting & Events zgodnie ze standardami firmy; Wyznaczanie celów pracownikom działu Monitorowanie miesięcznych wyników i raportowanie do Dyrektora Sprzedaży z komentarzem i rekomendacjami działań; Przygotowywanie prognoz sprzedaży konferencji i bankietów; Planowanie i...
zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości; przeprowadzanie procesów meldowania i wymeldowywania gości w sposób profesjonalny i przyjazny; utrzymanie prawidłowego przepływu gotówki, pilnowanie prawidłowości obciążeń oraz wszelkich transakcji dokonywanych przez gości, a także obsługa...
zarządzanie podległym personelem oraz ustalanie grafiku pracy; zapewnienie najlepszej jakości usług świadczonych przez dział Housekeepingu; kontrola porządku i czystość pokoi hotelowych oraz korytarzy, holu, sal konferencyjnych wg standardu; administrowanie zapasami w magazynach,...
Jeśli Lubisz prawdziwe Wyzwania: To jako Szef Kuchni będziesz odpowiedzialny za codzienny sukces czynności gastronomicznych w pierwszej w Polsce dwubrandowej marce: DoubleTree by Hilton oraz Hampton by Hilton Kraków Co będziesz robił? odpowiedzialność za prowadzenie i rozwój pracowników, w...
O roli Głównym celem tej pozycji jest opracowanie i wdrożenie rocznego planu marketingowego ściśle współpracując z działem sprzedaży oraz działami operacyjnymi hotelu i gastronomii, opartym na bezpośrednim raportowaniu do Dyrektora Sprzedaży i Marketingu. Niektóre z Twoich głównych...