obsługa gości w restauracji z zachowaniem wyznaczonych standardów obsługa grup zorganizowanych (m.in. grupy turystyczne, rezerwacje rodzinne, komunie, imprezy rodzinne okolicznościowe) obsługa zamówień Room Service dbanie o estetykę stanowiska pracy i otoczenia
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: prawidłowe funkcjonowanie restauracji, tworzenie procedur, rekrutowanie nowych pracowników, nadzorowanie ich pracy oraz szkolenia, planowanie i rozliczanie czasu pracy a także kontrolę jej jakości.
Poszukujemy Managera stewardingu, który będzie egzekwował najwyższe standardy czystości i higieny. Zakres obowiązków: Zarządzanie i nadzorowanie pracy i organizacji pracy w dziale Nadzorowanie współpracy z kuchnią i restauracją Nadzór nad prawidłowym stosowaniem chemikaliów i...
uprzejmość oraz zorientowanie na Klienta otwartość i komunikatywność wysoka kultura osobista umiejętność pracy w zespole, sumienność i odpowiedzialność wysoka motywacja wewnętrzna kreatywność, inicjatywa i zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań gotowość do ciągłego...
Przyjmowanie i obsługa rezerwacji indywidualnych i grupowych Terminowe i dokładne potwierdzanie rezerwacji Sprzedaż, zlecanie i ustalanie szczegółów dotyczących usług dodatkowych zamawianych przez grupy lub gości indywidualnych Współpraca z Kierownikiem ds. Rezerwacji oraz Maksymalizacji...
Poszukujemy Managera stewardingu, który będzie egzekwował najwyższe standardy czystości i higieny. Zakres obowiązków: Zarządzanie i nadzorowanie pracy i organizacji pracy w dziale Nadzorowanie współpracy z kuchnią i restauracją Nadzór nad prawidłowym stosowaniem chemikaliów i...
uprzejmość oraz zorientowanie na Klienta otwartość i komunikatywność wysoka kultura osobista umiejętność pracy w zespole, sumienność i odpowiedzialność wysoka motywacja wewnętrzna kreatywność, inicjatywa i zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań gotowość do ciągłego...
Przyjmowanie i obsługa rezerwacji indywidualnych i grupowych Terminowe i dokładne potwierdzanie rezerwacji Sprzedaż, zlecanie i ustalanie szczegółów dotyczących usług dodatkowych zamawianych przez grupy lub gości indywidualnych Współpraca z Kierownikiem ds. Rezerwacji oraz Maksymalizacji...
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: prawidłowe funkcjonowanie restauracji, tworzenie procedur, rekrutowanie nowych pracowników, nadzorowanie ich pracy oraz szkolenia, planowanie i rozliczanie czasu pracy a także kontrolę jej jakości.
przygotowanie i estetyczne prezentowanie śniadań zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
przygotowanie i estetyczne prezentowanie dań na bankietach dla kilkuset osób zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością