Koordynowanie i nadzór nad całokształtem spraw związanych z obsługą Gości hotelowych w zakresie odpowiedniego, zgodnego ze standardami przygotowania pokoi hotelowych do sprzedaży; Organizowanie i koordynowanie pracy pokojowych; Prowadzenie podręcznego zapasu środków czystości i sprzętu;...
Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem gastronomii; Zarządzanie pracownikami i ustalanie grafików w sposób zapewniający najwyższą jakość serwowanych posiłków oraz obsługi Gości; Zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków; Przygotowanie, opracowanie i wdrożenie polityki oraz...
Kierowanie i koordynowanie pracy działu sprzedaży i marketingu; Zarządzanie zespołem podległych handlowców; Sprzedaż pokoi i usług hotelowych (konferencje, kongresy, bankiety, przyjęcia okolicznościowe, eventy) Znajomość systemów operacyjnych ProHOTT, Fidelio i Micros będzie dodatkowym...
Zapewnienie ciągłej i bezpiecznej eksploatacji obiektu hotelowego i terenu zewnętrznego; Kompleksowe utrzymanie infrastruktury technicznej i bezpieczeństwa obiektu; Zarządzanie budżetem działu; Osiąganie optymalnych parametrów użytkowych urządzeń i systemów w tym zużycia energii, wody...
Planowanie i realizacja produkcji; Kontrola zamówień jakościowo i ilościowo oraz optymalizacja kosztów; Dbanie o przestrzeganie wysokich standardów pracy; Opracowywanie i aktualizacja menu; Ustalanie menu imprez okolicznościowych; Organizacja i nadzór pracy pracowników kuchni; Planowanie...