Najnowsze oferty pracy

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii

Mazurski Raj Sp. z o.o.
śląskie, Ruciane-Nida
praca stacjonarna
3242 dni temu

Ogłoszenie numer: 814683, z dnia 2015-09-30

Mazurski Raj Sp. z o.o.

 

Mazurski Raj - Hotel, Marina & Spa usytuowany jest pośród lasów nad brzegiem jeziora Bełdany, posiada piaszczystą plażę, przystań i molo. Hotel został wyremontowany w 2015 roku co nadało mu nowy wystrój. W skład zaplecza rekreacyjnego wchodzą oświetlone boiska do futbolu, piłki ręcznej, siatkówki i koszykówki, kort tenisowy, park linowy oraz hala sportowa. Poszukujemy osób pełnych entuzjazmu, pogody ducha i życzliwości, którzy odnajdując przyjemność i satysfakcję w pracy z ludźmi przyczynialiby się tym samym do utrzymania wysokiej jakości usług i zadowolenia Gości odwiedzających nasz Hotel. W naszym gronie promujemy wartości gościnności i wzajemnego szacunku i w związku z rozwojem firmy poszukujemy zaangażowanych Pracowników, którzy chcą być częścią naszego Zespołu. Zachęcamy wszystkich dla których hotelarstwo i gastronomia to pasja.

 

Zapraszamy do odwiedzania naszej strony internetowej w nowej odsłonie
www.mraj.pl

Kierownik Gastronomii

Miejsce pracy: śląskie, Ruciane-Nida

 

Opis stanowiska

  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem gastronomii
  • Zarządzanie pracownikami i ustalanie grafików w sposób zapewniający najwyższą jakość serwowanych posiłków oraz obsługi Gości
  • Zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków
  • Przygotowanie, opracowanie i wdrożenie polityki oraz kierunku rozwoju gastronomii
  • Tworzenie karty menu dla restauracji oraz bistro pracowniczego, jak również ustalanie posiłków dla grup zorganizowanych oraz imprez okolicznościowych
  • Przygotowywanie planów działań w tym także współpraca z działem marketingu w zakresie przygotowania działań promocyjnych dotyczących gastronomii
  • Kontrola kosztów, optymalizacja food cost'u i beverage cost'u
  • Mile widziana wiedza w zakresie podstaw księgowości
  • Racjonalne gospodarowanie towarem i nadzór nad gospodarką materiałową
  • Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej oraz systemów zarządzania gastronomią
  • Praca zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP
  • Znajomość hotelowych systemów operacyjnych będzie dodatkowym atutem
  • Bieżąca współpraca z kierownikami innych działów

Wymagania

  • Doświadczenie na stanowisku Kierownika Gastronomii
  • Doskonała wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP
  • Doświadczenie w organizacji bankietów
  • Doświadczenie w zarządzaniu ludźmi oraz wysoko rozwinięte umiejętności organizacyjne
  • Wysoka kultura osobista
  • Innowacyjność, kreatywność i pomysłowość
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
  • Podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań i trendów kulinarnych
  • Umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z Gośćmi

Oferujemy

  • Stabilną i odpowiedzialną pracę
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontraktu
  • Szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
  • Możliwość zakwaterowania i wyżywienia
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
  • Szef Zmiany w Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...