zarządzanie doświadczonym zespołem handlowców, zarządzanie klientami, podejmowanie działań mających na celu generowanie zysków, odpowiedzialność za realizację strategii sprzedażowej oraz założonych planów sprzedaży, pozyskiwanie nowych klientów;
przyjmowanie i obsługa Gości hotelowych, kompleksowe informowanie o warunkach pobytu, niezbędnych formalnościach, obsługa kasy recepcyjnej i połączeń telefonicznych, szybkie reagowanie na uwagi Gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów, zarządzanie korespondencją przychodzącą i...
minimum 3 letnie doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni; doświadczenie w przygotowywaniu imprez okolicznościowych; znajomość międzynarodowych trendów kulinarnych; znajomość kuchni polskiej oraz kuchni włoskiej; wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP; wykształcenie...
współtworzenie oraz wdrażanie strategii marketingowej firmy Ferguson w zakresie obiektu hotelowo-gastronomicznego; tworzenie, edytowanie oraz uaktualnianie firmowych stron www; koordynowanie i realizowanie działań marketingowych skierowanych do odbiorców w kanale on-line (z wykorzystaniem...
przyjmowanie i obsługa Gości hotelowych, kompleksowe informowanie o warunkach pobytu, niezbędnych formalnościach, obsługa kasy recepcyjnej i połączeń telefonicznych, szybkie reagowanie na uwagi Gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów, zarządzanie korespondencją przychodzącą i...
wykształcenie wyższe; znajomość języka angielskiego (warunek konieczny) wysokie umiejętności organizacyjne; skrupulatność; umiejętność nawiązywania i utrzymywania kontaktów handlowych; mile widziana znajomość Symfonii Handel;