Zarządzanie restauracją, tworzenie jej strategii rozwoju; Budowanie i zarządzanie zespołem pracowników, szkolenia, motywowanie; Znajomość procedur finansowych Restauracji (kontrola utargów, rozliczenie doby, wynik finansowy) Ścisła współpraca z Managerem hotelu i Szefem kuchni w zakresie...
współpraca z dostawcami z Azji i Europy – składanie zamówień, negocjowanie cen, otwieranie akredytyw bankowych, współpraca z operatorami logistycznymi w transporcie morskim i lotniczym, analiza wymagań prawnych dot. dopuszczenia towaru do obrotu na terenie UE, sprawdzanie poprawności...
Niniejsza oferta kierowana jest do osób ambitnych, szukających nowych możliwości rozwoju oraz pragnących wykorzystać swoje umiejętności w rozwijającej się, innowacyjnej i prestiżowej firmie. W ramach stanowiska zapraszamy do samodzielnej, twórczej, ciekawej pracy, zapewniającej...
obsługa istniejącej bazy klientów; nawiązywanie nowych relacji handlowych; przygotowywanie ofert handlowych oraz negocjowanie kontraktów z klientami; realizacja celów sprzedażowych; stałe monitorowanie rynku w obszarach własnej aktywności; działania zgodne z polityką sprzedaży dbanie o...
przyjmowanie i obsługa Gości hotelowych, kompleksowe informowanie o warunkach pobytu, niezbędnych formalnościach, obsługa kasy recepcyjnej i połączeń telefonicznych, szybkie reagowanie na uwagi Gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów, zarządzanie korespondencją przychodzącą i...
Niniejsza oferta kierowana jest do osób ambitnych, szukających nowych możliwości rozwoju oraz pragnących wykorzystać swoje umiejętności w rozwijającej się, innowacyjnej i prestiżowej firmie. W ramach stanowiska zapraszamy do samodzielnej, twórczej, ciekawej pracy, zapewniającej...
obsługa istniejącej bazy klientów; nawiązywanie nowych relacji handlowych; przygotowywanie ofert handlowych oraz negocjowanie kontraktów z klientami; realizacja celów sprzedażowych; stałe monitorowanie rynku w obszarach własnej aktywności; działania zgodne z polityką sprzedaży dbanie o...
wykształcenie wyższe; biegła znajomość języka niemieckiego i angielskiego; wysokie umiejętności organizacyjne; skrupulatność; umiejętność nawiązywania i utrzymywania kontaktów handlowych; mile widziana znajomość Symfonii Handel; prawo jazdy kategorii B;
Zarządzanie restauracją, tworzenie jej strategii rozwoju; Budowanie i zarządzanie zespołem pracowników, szkolenia, motywowanie; Znajomość procedur finansowych Restauracji (kontrola utargów, rozliczenie doby, wynik finansowy) Ścisła współpraca z Managerem hotelu i Szefem kuchni w zakresie...
zarządzanie doświadczonym zespołem handlowców, zarządzanie klientami, podejmowanie działań mających na celu generowanie zysków, odpowiedzialność za realizację strategii sprzedażowej oraz założonych planów sprzedaży w kraju i zagranicą, pozyskiwanie nowych klientów;
współpraca z dostawcami z Azji i Europy – składanie zamówień, negocjowanie cen, otwieranie akredytyw bankowych, współpraca z operatorami logistycznymi w transporcie morskim i lotniczym, analiza wymagań prawnych dot. dopuszczenia towaru do obrotu na terenie UE, sprawdzanie poprawności...