pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Twoje główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Twoje główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
2 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...