Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik restauracji

SILVERHAND
Malta
praca stacjonarna
2590 dni temu
Kierownik restauracji
Miejsce pracy: Malta, Malta
Nr ref.: PR/KIR/MAL

SILVERHAND jest firmą godną zaufania z wieloletnim stażem na rynku, mającą zasięg międzynarodowy.
Znajdź pracę z SILVERHAND na Malcie – słonecznej i malowniczej wyspie na Morzu Śródziemnym. Połącz pracę z wakacjami!
Oferujemy zatrudnienie na maltańskich warunkach. Pomożemy Ci skutecznie, szybko i bezpiecznie znaleźć stabilną pracę na Malcie.

Warunek konieczny: dobra znajomość j. angielskiego.

Kierownik restauracji
Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy:
  • nadzorowanie pracowników restauracji
  • nadzorowanie czynności wykonywanych na kuchni
  • obsługa klienta
  • praca w jednej z wiodących restauracji na Malcie
Wymagania:
  • doświadczenia na ww. stanowisku
  • dobry angielski
  • komunikatywność, dobra organizacja pracy, miłe usposobienie
Oferujemy:
  • umowa o pracę / zatrudnienie u maltańskiego Pracodawcy
  • wynagrodzenie 25,000 euro rocznie brutto
  • wyżywienie
  • zakwaterowanie opłaca Pracownik
  • koszty biletu lotniczego opłaca Pracownik
  • pomoc w organizacji podróży oraz w znalezieniu zakwaterowania
  • wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
  • ubezpieczenie opłacone przez Pracodawcę
 

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...