Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni. Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Do głównych zadań należy: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków...
HR SupportInowrocław
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
Easy Consult has stood for quality and innovation on the Bulgarian Human Resources Solutions market with uncompromised recognition since 2004. Throughout the years, we have accumulated thorough understanding for a wide range of businesses – from Retail and E-commerce through Production, Services or Transportation and Logistics. Always alert to external environment, Easy Consult has ensured a full functional expertise and successfully built up an IT Recruitment team of skilled and technically aware professionals in addition to its Non-IT Recruitment business line.
A client of ours, is looking for GERMAN OR ENGLISH SPEAKING COOKS FOR RIVER SHIPS.
German or English speaking Cook for river ships
Nr ref.: RC
Requirements
Min. 1 year professional experience in same position or relevant in a high class hotel/ ship
Good command of German or English language
Excellent organizational and communication skills
Ability to work independently, service-oriented and guest focused
Flexibility and stress resistance, team player, commitment, positive personality
We offer
Working in a multinational, constantly developing company
Opportunity to gain professional experience and further develop in the company
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni. Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Do głównych zadań należy: Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków...
HR SupportInowrocław
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;