pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Work with pleasure - the rest is leisure. Experience of your lifetime in Lapland. Summer is almost over, so it is time to start thinking about long winter. Would you like to spend this upcoming winter season more adventurous? Do you want to bring some excitement into these early evenings, meet up with different nationalities from all over the world? If so, then you are the right person for us.
RESPONSIBILITIES:
Preparing breakfast, lunch and dinner (a la carte + buffet)
Mice en place
Cleaning the kitchen
Handling stock
Other duties according to supervisors and management
PERKS/BENEFITS:
Salary depends on the task and previous experience: 11,50 - 12,90€/h (approx. 2300brutto/month)
working 5-6 days/week : day and evening work (no night shifts)
Finnish employment contract
Accommodation provided (paid by employee: 250-300€/month - deducted from the salary, usually shared rooms)
Starting date: 21.11.2019 - 1.5.2020 (depends on the weather)
REQUIREMENTS:
Hard working person with positive attitude
Professional chef/cook with min. 2 years of experience (a la carte, buffet, breakfast, etc.)
Multitasking personality
Ability to work independently but also in the team
English: min. B1
Costs after arrival: immigration fee: approximately 60 euros, Hygiene pass: 35 euros, Salmonella certificate: 50 euros.
SELECTION PROCESS:
Please apply and send us your CV in English language. We will contact you as soon as possible to discuss further steps.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;