Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
Zobacz więcej ofert pracy

Bar Supervisor

SILVERHAND
Irlandia, okolice Dublina
praca stacjonarna
2554 dni temu
Bar Supervisor
Miejsce pracy: Irlandia, okolice Dublina

SILVERHAND jest firmą godną zaufania z wieloletnim stażem na rynku, mającą zasięg międzynarodowy.
Oferujemy zatrudnienie na irlandzkich warunkach. Pomożemy Ci skutecznie, szybko i bezpiecznie znaleźć stabilną pracę w Irlandii.

Warunek konieczny: dobry znajomość j. angielskiego.

Bar Supervisor
Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy:
  • zarządzenie zespołem
  • obsługa klienta
Wymagania:
  • doświadczenie na ww. stanowisku
  • dobry angielski
  • komunikatywność, dobra organizacja pracy
Oferujemy:
  • zatrudnienie na warunkach irlandzkich – irlandzki Pracodawca (nie w delegacji)
  • atrakcyjne wynagrodzenie 21.500,00 euro rocznie brutto
  • zakwaterowanie opłaca Pracownik
  • koszty biletu lotniczego opłaca Pracownik
  • pomoc w organizacji podróży oraz w znalezieniu zakwaterowania
  • składki oraz podatki odprowadzane w Irlandii przez Pracodawcę
  • możliwość rozwoju zawodowego oraz długofalowej współpracy
  • wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
  • respektowane prawo do urlopu
  • nasze usługi są bezpłatne (m. in. tłumaczenie oraz profesjonalne przygotowanie CV w j. angielskim na potrzeby rekrutacji)
 

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...