Chez Nano znajduje się w sercu ośrodka narciarskiego. Jesteśmy tradycyjną rodzinną restauracją serwującą dania kuchni francusko-włoskiej z małym zespołem, ale tutaj wszyscy sobie nawzajem pomagamy.
Szukamy osób, które znają się na pracy, są zmotywowane i entuzjastycznie nastawione. Chcemy osób, które są tutaj, aby pracować i wykonywać to dobrze. Jesteśmy bardzo surowi w kwestii sprzątania i szacunku do narzędzi i ludzi.
Na sezon zimowy 2024/25 (rozpoczynający się od 5 grudnia do 30 kwietnia) szukamy:
- Przygotowywanie i serwowanie naszego menu na wysokim poziomie zgodnie ze specyfikacją firmy, aby zapewnić, że nasi goście będą wracać raz po raz.
- Utrzymywanie standardów higieny żywności i zdrowia i bezpieczeństwa w firmie oraz wypełnianie dokumentów firmowych dotyczących takich standardów.
- Odbieranie dostaw i utrzymywanie prawidłowego przechowywania żywności.
- Utrzymywanie czystego i bezpiecznego środowiska kuchennego.
- Pomoc również przy pizzy.
- Doświadczenie minimum 3 lata. Potrafię robić pizzę.
- Konkurencyjne wynagrodzenie.
- Umowa na 44 godziny w tygodniu.
- Zakwaterowanie.
- 2 posiłki dziennie.
- 1 cały dzień wolny.
- 2 pół dnia wolnego.
- Krok do postępowej firmy, w której ludzie są traktowani jak imiona, a nie numery.
- Doświadczenie pracy w jednym z najlepszych ośrodków narciarskich na świecie.
- 2300€ netto.
Poznaj
Chez Nano
Chez nano is located in the heart of the ski resort we are a traditional family restaurant doing French/ Italian cuisine with a small team but here we all help each other.