tworzenie, zamawianie i monitorowanie realizacji zakupów; analiza i weryfikacja zapotrzebowań na zakupy 3 obiektów; składanie zamówień na zakup towarów i usług; kontrola kosztów i rozliczanie zakupów; współpraca z stałymi dostawcami; analiza umów ze stałymi dostawcami; współpraca z...
Pozyskiwanie nowych klientów i sprzedaż usług; Nadzór nad realizacją ofert konferencyjnych, bankietowych i hotelowych; Organizacja, obsługa i nadzór nad przebiegiem organizowanych imprez; Wysoki standard obsługi, zgodny z wymogami marki; Nadzór nad pracą zespołu kelnerów; Ścisła...
Pozyskiwanie nowych klientów i sprzedaż usług; Nadzór nad realizacją ofert konferencyjnych, bankietowych i hotelowych; Organizacja, obsługa i nadzór nad przebiegiem organizowanych imprez; Wysoki standard obsługi, zgodny z wymogami marki; Nadzór nad pracą zespołu kelnerów; Ścisła...
Obsługa recepcji; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi Gości hotelowych; Dokonywanie formalności związanych w pobytem Gościa; Udzielanie informacji o obiekcie oraz lokalnych atrakcjach.
Obsługa recepcji; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi Gości hotelowych; Dokonywanie formalności związanych w pobytem Gościa; Udzielanie informacji o obiekcie oraz lokalnych atrakcjach.
aktywna sprzedaż imprez okolicznościowych i konferencyjnych; przygotowywanie ofert handlowych oraz projektów organizacji bankietów, konferencji, spotkań biznesowych i imprez okolicznościowych; utrzymywanie relacji z aktualnymi klientami hotelu; kontrola i obsługa imprez okolicznościowych;...
bieżąca obsługa recepcji; sporządzanie dokumentacji recepcji, raportów; udzielanie i przekazywanie informacji na temat standardu i dostępności pokoi oraz pozostałych usług hotelowych, przyjmowanie skarg i uwag; rozwiązywanie bieżących problemów Gości hotelowych; współpraca z innymi...
bieżąca obsługa recepcji; sporządzanie dokumentacji recepcji, raportów; udzielanie i przekazywanie informacji na temat standardu i dostępności pokoi oraz pozostałych usług hotelowych, przyjmowanie skarg i uwag; rozwiązywanie bieżących problemów Gości hotelowych; współpraca z innymi...
pozyskiwanie klientów, prowadzenie działań marketingowych; aktywna sprzedaż imprez okolicznościowych i konferencji; nadzór nad przygotowaniem i przebiegiem imprez okolicznościowych; dbałość o najwyższy standard obsługi gości; nadzór nad pracą kuchni i restauracji; kontrola jakości i...
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny za: przygotowywanie potraw i nadzór nad jakością serwowanych dań, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, opracowywanie i aktualizacja menu, ustalanie menu imprez okolicznościowych, nadzór nad efektywnym zamawianiem towaru i surowców,...
znajomość zasad obsługi kelnerskiej, łatwość nawiązywania kontaktu z gościem; min rok doświadczenia w pracy na stanowisku kelnerka/ kelner; dobra znajomość j. angielskiego; dobra prezencja; wysoka kultura osobista; komunikatywność i pozytywne nastawienie do otoczenia; umiejętność...
aktywna sprzedaż imprez okolicznościowych i firmowych; pozyskiwanie klientów; dbałość o wysoki standard obsługi Klientów; nadzór nad przebiegiem i przygotowaniem imprez okolicznościowych (wesela, bankiety, cateringi itp.) nadzór nad przebiegiem i organizacją imprez okolicznościowych;...
przygotowywanie bufetów śniadaniowych oraz potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, umiejętność przygotowywania dań według własnej receptury, dbanie o gospodarkę magazynową; udział w inwentaryzacjach asortymentu i sprzętu, przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
przygotowanie restauracji do przyjmowania gości, w tym m.in. nakrywanie stołów, polerowanie sztućców, profesjonalna obsługa Gości, aktywna sprzedaż, obsługa imprez okolicznościowych ( wesela, komunie i inne), praca zmianowa, zapewnienie wysokiej jakości usług, profesjonalna, bieżąca obsługa gościa.