przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami; przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe; przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej; udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych; przestrzeganie przepisów systemu HACCP;
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami; przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe; przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej; udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych; przestrzeganie przepisów systemu HACCP;
Pozyskiwanie klientów, poszukiwanie nowych kanałów sprzedaży Sprzedaż i realizacja konferencji , bankietów oraz innych imprez Budowanie i utrzymanie relacji z kluczowymi klientami Planowanie i aktywna realizacja zaplanowanych działań marketingowych Analiza i monitorowanie działań...
przygotowanie restauracji do przyjmowania gości, w tym m.in. nakrywanie stołów, polerowanie sztućców, profesjonalna obsługa Gości restauracji zgodnie z przyjętymi standardami: rezerwowanie stolików, witanie gości, aktywne polecanie i sprzedaż dań z karty menu, obsługa imprez...
Pozyskiwanie klientów, poszukiwanie nowych kanałów sprzedaży Sprzedaż i realizacja konferencji , bankietów oraz innych imprez Budowanie i utrzymanie relacji z kluczowymi klientami Planowanie i aktywna realizacja zaplanowanych działań marketingowych Analiza i monitorowanie działań...
Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem Koordynacja obszaru produkcji , sprzedaży oraz sali restauracyjnej Pozyskiwanie klientów, poszukiwanie nowych kanałów promocji Budowanie i utrzymanie relacji z kluczowymi klientami Realizacja wyznaczonych planów finansowych Analizowanie...
Budowanie pozytywnego wizerunku firmy Pozyskiwanie klientów, poszukiwanie nowych kanałów sprzedaży Budowanie i utrzymanie relacji z kluczowymi klientami Planowanie i aktywna realizacja zaplanowanych działań marketingowych Analiza i monitorowanie działań konkurencji Opracowanie materiałów...
wykonywanie czynności związanych z bezpośrednią obsługą gości hotelowych; przyjmowanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie gości; naliczanie należności oraz wystawianie dokumentów sprzedaży; przyjmowania rezerwacji telefonicznych oraz mailowych; dbałość o estetykę otoczenia i...
wykonywanie czynności związanych z bezpośrednią obsługą gości hotelowych; przyjmowanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie gości; naliczanie należności oraz wystawianie dokumentów sprzedaży; przyjmowania rezerwacji telefonicznych oraz mailowych; dbałość o estetykę otoczenia i...
Zadaniem osób zatrudnionych będzie aktywne poszukiwanie i nawiązanie kontaktu z klientami, prezentacja oferty hotelowej i sprzedaż usług hotelu (nocleg, konferencje, bankiety, organizacja uroczystości rodzinnych) Zakres obowiązków: aktywne poszukiwanie klientów; pozyskanie nowych klientów,...
wykonywanie czynności związanych z bezpośrednią obsługą gości hotelowych; przyjmowanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie gości; naliczanie należności oraz wystawianie dokumentów sprzedaży; przyjmowania rezerwacji telefonicznych oraz mailowych; dbałość o estetykę otoczenia i...
zarządzanie i usprawnienie pracy magazynu kuchni i baru; prowadzenie dokumentacji magazynowej kuchni i baru; przygotowanie i nadzór nad inwentaryzacjami kuchni i baru; organizacja i nadzór nad przepływem towarów w poszczególnych działach; optymalizacja procesów, inicjowanie i wprowadzanie...
przygotowywanie najwyższej jakości potraw zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami; estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań; przestrzeganie norm i standardów HACCAP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu; utrzymanie czystości na stanowisku pracy;
aktywne poszukiwanie klientów; bieżące przygotowywanie ofert handlowych; budowanie i utrzymanie relacji z kluczowymi klientami; przygotowanie i koordynowanie eventów i konferencji; współpraca z poszczególnymi działami hotelu; monitoring i analiza działań konkurencji; realizacja polityki i...