Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Szef Kuchni

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef / Szefowa Kuchni - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kuchmistrz

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Kucharz

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa, Targówek    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny   32,00 zł brutto/godz.
    7 dni
    Zakres obowiązków: Gotowanie i podgrzewanie posiłków. Oczekujemy: Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych. Gotowości do podjęcia pracy na stałe.
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

Hotel Królewski
Gdańsk
praca stacjonarna
2794 dni temu

Ogłoszenie numer: 1546312, z dnia 2017-02-23

Hotel Królewski w Gdańsku poszukuje pracownika na stanowisko:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: Gdańsk

 

Opis stanowiska

Szef Kuchni będzie odpowiedzialny za: przygotowywanie potraw i nadzór nad jakością serwowanych dań, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, opracowywanie i aktualizacja menu, ustalanie menu imprez okolicznościowych, nadzór nad efektywnym zamawianiem towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy kuchni i podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem.

Wymagania

  • wykształcenie kierunkowe
  • minimum 3-letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni
  • doświadczenie w organizacji pracy kilkuosobowego zespołu
  • znajomość standardów hotelowych w zakresie bankietów, konferencji, restauracji
  • znajomość systemu kontroli jakości i jakości HACCP
  • zdolności menadżerskie – umiejętność zarządzania i motywowania zespołu
  • pomysłowość i kreatywność
  • dyspozycyjność
  • umiejętność podejmowania decyzji oraz wysoki poziom odpowiedzialności
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   pomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Szef Kuchni

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef / Szefowa Kuchni - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kuchmistrz

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Kucharz

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa, Targówek    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny   32,00 zł brutto/godz.
    7 dni
    Zakres obowiązków: Gotowanie i podgrzewanie posiłków. Oczekujemy: Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych. Gotowości do podjęcia pracy na stałe.
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!