Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.
Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.
Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.
Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.
Recepcjonista/tka będzie odpowiedzialny za zagwarantowanie prawidłowego przebiegu pobytu klienta w hotelu oraz prowadzenie bazy danych klienta. Dodatkową odpowiedzialnością Recepcjonisty/stki będzie informowanie o warunkach pobytu, konieczności dokonania niezbędnych formalności z tym...
Kucharz/Kucharka będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
Kucharz/Kucharka będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
Pokojowa/y będzie odpowiedzialna/y za pomoc w zapewnieniu higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych i pomieszczeniach ogólnodostępnych zgodnie z wymogami i standardami sieci.
Pracownik Działu Gastrnomii będzie odpowiedzialny/a za obsługę klientów w poszczególnych punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących...
Kucharz/Kucharka będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
DO NOWOCZESNEJ RESTAURACJI WINESTONE SZUKAMY OSOBY DYNAMICZNEJ, UŚMIECHNIĘTEJ I PEŁNEJ PASJI DO WYKONYWANEJ PRACY. Osoba zatrudniona na stanowisku Kelner/ka będzie odpowiedzialna za obsługę klientów w Restauracji Winestone, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych...
Pokojowa/y będzie odpowiedzialna/y za pomoc w zapewnieniu higieny, czystości i porządku w pokojach hotelowych i pomieszczeniach ogólnodostępnych zgodnie z wymogami i standardami sieci.
Główne obszary odpowiedzialności: Osoba zatrudniona na stanowisku Kierownika ds. Gastronomii będzie odpowiedzialna za zapewnienie wysokiej jakości produktu i usługi gastronomicznej, zrównoważone zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy poszczególnych punktów...
Młodszy Specjalista ds. Inwestycji będzie odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji inwestycji (remonty, budowa) w szczególności opisywanie i wprowadzanie do systemu komputerowego faktur, przygotowywanie umów, uczestnictwo w przygotowywaniu przetargów.
Opis głównych zadań: przeprowadzanie wewnętrznych audytów operacyjnych (m.in. recepcji, należności, gastronomii) w hotelach zgodnie z wewnętrznymi procedurami obowiązującymi w firmie; przeprowadzanie audytów w centrach księgowych i kadrowo-płacowych obsługujących hotele;...
Główne obszary odpowiedzialności: zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Gastronomii, maksymalizowanie przychodów i zwiększanie rentowności outletów gastronomicznych, identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości...
Pracownik Recepcji i Rezerwacji będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez hotel, profesjonalną bieżącą obsługę gościa, zagwarantowanie prawidłowego przebiegu pobytu gościa w hotelu, informowanie o warunkach pobytu i o usługach dodatkowych...
Kelner/ka będzie odpowiedzialny/a za obsługę klientów w poszczególnych punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w punktach...
Kucharz/Kucharka będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnianie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego, przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny a w szczególności...