Szef Kuchni TRIBE Table

TRIBE Krakow Old Town
Kraków
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
2 dni temu

TRIBE Krakow Old Town

Szef Kuchni TRIBE Table
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: SK/0125/TKOT
Twój zakres obowiązków

Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności już teraz. Gotowy, aby napisać kolejną część Twojej historii z TRIBE? Pełnij funkcję lidera dla zespołu kuchni TRIBE Table. Twórz relacje, dąż do doskonałości, inspiruj i wspieraj, kwestionuj status quo, bądź wyraźny i zaangażowany. Nie bój się przekraczać granic, wprowadzaj nowe pomysły, usprawniaj procesy i napędzaj inicjatywy, które wyróżnią Cię na krakowskiej scenie gastronomicznej. Dołącz do nas, stań się częścią dynamicznego zespołu pre-openingowego i bądź pierwoszplanowym ogniwem głośnego otwarcia restauracji TRIBE Table!
Chcesz wiedzieć więcej o restauracji TRIBE Table?
Kreatywne i otwarte podejście TRIBE Table do jedzenia rzuca nowe spojrzenie na kontynent, zapożyczając tekstury i składniki z kuchni azjatyckiej, inspirowane na każdym kroku nowymi, odważnymi smakami, żywymi kolorami, mocnymi przyprawami i ciągłym poszukiwaniem czegoś nowego, ekscytującego i pysznego. Sercem tego wszystkiego są najwyższej jakości produkty oraz świadomość, że wspólne spędzanie czasu przy dobrym posiłku to źródło szczęścia i radości. Od Indii po Tajlandię, od północnego krańca Japonii po dalekie wyspy Indonezji (i wszędzie pomiędzy...) – słono, pikantnie, gorąco i kwaśno – TRIBE Table to celebracja wszystkiego, co dobre w niezliczonym bogactwie kuchni Azji. Nasza restauracja i zewnętrzny taras TRIBE Table wprowadza azjatycką gościnność do serca Krakowa. Najlepsze składniki i wyraziste smaki odgrywają wiodącą rolę w menu, niezależnie od tego, czy nasi goście mają ochotę na wykwintną kolację, czy wpadają do nas tylko na szybką przekąskę. Nasze dania są zdrowe, pożywne i wyśmienite. W TRIBE Table serwujemy również autorskie śniadania, przy których definicji postawiliśmy na kreatywne podejście zarówno do samej jego idei, jak i do sposobów podania.

Nasze wymagania
  • Jesteś charyzmatycznym liderem, który przewodzi zespołowi, efektywnie się komunikuje i motywuje.
  • Masz kilkuletnie doświadczenie w zarządzaniu zespołem kuchni, a kuchnia azjatycka jest Twoją pasją.
  • Trendy segmentu lifestyle i premium nie są Ci obce, jesteś skrupulatny i zorientowany na detale.
  • Masz doświadczenie w procesach rekrutacyjncyh i potrafisz tworzyć efektywne zespoły.
  • Posiadasz umiejętności w zakresie planowania, zarządzania i organizacji pracy własnej oraz zespołu.
  • Samodzielnie rozwiązujesz napotykane wyzwania i podejmujesz trafne decyzje.
  • Znasz zasady HACCP i rozumiesz główne wskaźniki gastronimiczne.
  • Jesteś kreatywny, a gastronomia jest twoją pasją.
  • Komunikatywnie posługujesz się językiem polskim i angielskim.
  • Doświadczenie w zakresie pre-openingu oraz openingu restauracji będzie dodatkowym atutem.
To oferujemy
  • Stabilne warunki zatrudnienia w największej sieci hotelowej.
  • Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne.
  • Prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport.
  • Spotkania integracyjne.
  • Obiady pracownicze.
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
  • Karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie.
  • Program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo.
O nas
TRIBE to manifest odważnego, miejskiego designu i wyrafinowanej elegancji. Dzięki kreatywnie zaprojektowanym przestrzeniom TRIBE przenosi swoich gości do świata międzynarodowych trendów wnętrzarskich. Tutaj różnorodność spotyka innowację. TRIBE łamie schematy, aby zapewnić nadzwyczajne doświadczenia w uczciwej cenie. W efekcie każdy z hoteli tej marki ma swój własny, unikatowy charakter. Od Perth po Londyn, hotele TRIBE wnoszą nową jakość i energię do miast na całym świecie. W odpowiedzi na to, jak ludzie pragną dziś żyć i podróżować, TRIBE skupia się na tym, co naprawdę ważne: inteligentnych, funkcjonalnych i lifestylowych wnętrzach, które zapewniają gościom wszystko to, czego potrzebują i eliminują to, co zbędne. 4-gwiazdkowy TRIBE Krakow Old Town już wkrótce zaskoczy 168 designerskimi pokojami, kameralnymi salami spotkań, strefą wellness oraz zjawiskową ofertą F&B z restauracją TRIBE Table, cocktail barem, coffee barem i całodobowym Social-HUB. Społeczność TRIBE to grupa osobowości, którą łączy wspólna idea, a nasz zespół to pozytywni, otwarci i autentyczni ludzie, którzy sztukę dbania o gości oraz siebie nawzajem opanowali do perfekcji.
Aplikuj teraz
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kebab master

    Praca.pl   Łódź    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...