Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Bieruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  część etatu   35,00 zł brutto/godz.
    2 godz.
    Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Szefa Kuchni

Arena Catering - Meta Sp. z o.o.
Kraków
kierownik/koordynator
umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B
praca stacjonarna
524 dni temu

Jesteśmy wyłącznym catererem w największej hali widowiskowo-sportowej w Europie Wschodniej - TAURON Arena Kraków. Realizujemy cateringi od kameralnych przyjęć na kilkanaście osób do wielkich eventów, w których uczestniczy nawet kilkadziesiąt tysięcy osób. W ramach działalności w TAURON Arena Kraków zaopatrzamy strefę VIP z dwiema odrębnymi restauracjami, z całkowicie wyposażonym zapleczem kulinarnym oraz strefę Exclusive VIP, 30-ści Skybox Vip, strefę backstage artystów światowego formatu, kawiarnię zewnętrzną i ponad 17 kiosków sprzedażowych na terenie całego obiektu.

 

Do naszego Zespołu poszukujemy osób na stanowisko:

Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Kraków
Twój zakres obowiązków:
  • tworzenie ofert kulinarnych oraz menu,
  • opracowywanie nowych receptur gastronomicznych,
  • dokonywanie zamówień towarów/ produktów/ sprzętu kuchennego,
  • kontrola dostaw oraz stanów magazynowych,
  • kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań,
  • zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
  • zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowisk pracy,
  • rekrutacja, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni,
  • kontrolowanie pracy podległego personelu kuchni,
  • racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną,
  • współpraca z szefem kuchni.
Wymagania:
  • udokumentowane doświadczenie na stanowisku zastępcy/szefa kuchni,
  • wykształcenie gastronomiczne,
  • kreatywność, pomysłowość, energia i pasja do gotowania,
  • dobra organizacja pracy,
  • umiejętność zarządzania personelem oraz pracy w zespole,
  • dyspozycyjność i chęci do pracy zarówno w tygodniu jak i w weekendy,
  • książeczka sanepidowska lub orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
To oferujemy:
  • zatrudnienie w stabilnej firmie,
  • atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o umowę lub współpracę B2B,
  • pracę w nowoczesnej kuchni,
  • przyjazną atmosferę w pracy i fajny, zgrany zespół,
  • szkolenia.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    3 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator
    15 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Bieruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  część etatu   35,00 zł brutto/godz.
    2 godz.
    Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
  • Szef zmiany w kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Znajomości HACCP, GMP,...
  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....