Jeśli zawsze marzyłeś o pracy i podróżach – to wakat na pokładzie statku wycieczkowego jest dla Ciebie! Agencja ISMIRA aktywnie prowadzi rekrutację na stanowisko ASYSTENT KIEROWNIKA RESTAURACJI!
Asystent MAITRE D` pomaga Kierownikowi Restauracji w nadzorowaniu personelu Restauracji, zapewniając całkowitą satysfakcję gości w zakresie jakości jedzenia i obsługi, zgodnie z polityką firmy.
Asystent MAITRE D` pomaga Kierownikowi Restauracji w nadzorowaniu personelu Restauracji, zapewniając całkowitą satysfakcję gości w zakresie jakości jedzenia i obsługi, zgodnie z polityką firmy.
Zastępca Kierownika Restauracji
Location: Stany Zjednoczone, Royal Caribbean Cruises
KORZYŚCI:
- Praca w Royal Caribbean Cruises Ltd. została uznana za jedno z najwyżej ocenianych miejsc pracy
- Podróżuj dookoła świata
- Oszczędź pieniądze, ponieważ nie płacisz za jedzenie i zakwaterowanie na pokładzie
- Konkurencyjne wynagrodzenie
- Doświadczenie w pracy z ponad 72 narodowościami
- Praca stała z umową na 26 tygodni na pokładzie, następnie 9 tygodni urlopu
- Oszczędź pieniądze, ponieważ nie płacisz za jedzenie i zakwaterowanie na pokładzie
- Koszt wizy zostanie zwrócony na pokładzie
- Ubezpieczenie medyczne zapewnione w trakcie umowy
- Zdobądź uznanie i możliwości rozwoju zawodowego
OBOWIĄZKI:
- Kieruje, szkoli, wspiera, nadzoruje i ocenia (wspólnie z Menedżerem Restauracji) wydajność wszystkich bezpośrednich podwładnych.
- Osoba ta będzie odpowiedzialna i rozliczana za część Restauracji oraz za inne określone obowiązki przydzielone przez Kierownika Restauracji.
- Po przydzieleniu do pracy w Midnight Bufet będzie odpowiedzialny za odprawę i koordynację personelu Restauracji, przydzielając mu odpowiednie obowiązki (współpracując z Zastępcą Menedżera ds. Żywności).
- Musi być dokładnie zaznajomiony z wysokimi standardami firmy dotyczącymi żywności i usług, przewidywać i spełniać potrzeby gości.
- Codziennie odwiedza każdy stolik w swojej sekcji, upewniając się, że goście są całkowicie zadowoleni z jedzenia i obsługi. Rozpoznaje gości po imieniu i osobiście dba o wszystkie specjalne życzenia i VIP-y w swojej sekcji.
- Odpowiedzialny za śledzenie wszystkich specjalnych okazji, takich jak urodziny czy rocznice, i zamawianie odpowiednich udogodnień na uroczystość.
- Powiadamia kierownika restauracji o wszelkich niezadowolonych lub trudnych gościach w jego dziale w celu uzyskania dalszych informacji.
- Zapewnia, że personel Restauracji zawsze przestrzega zasad firmy dotyczących ubioru, wyglądu osobistego i higieny. Posiada solidną wiedzę na temat win i serwisów winnych, a w razie potrzeby pomaga Sommelierowi Wina w serwisowaniu win.
- Bierze aktywną rolę w programie szkoleniowym personelu Restauracji, szczególnie nowo zatrudnionego personelu, udzielając mu niezbędnych wskazówek, aby skutecznie zintegrować się z zespołem.
WYMAGANIA:
- Doświadczenie statku na tym samym lub wyższym stanowisku
- Umiejętności zarządzania restauracją w wielokulturowym i dynamicznym środowisku.
- Dobra komunikacja, rozwiązywanie problemów, podejmowanie decyzji i umiejętności interpersonalne.
- Doskonała obsługa klienta, umiejętność budowania zespołu i rozwiązywania konfliktów.
- Znajomość zasad i procesów świadczenia spersonalizowanych usług, w tym technik oceny potrzeb, standardów jakości usług, alternatywnych systemów dostawy i technik oceny zadowolenia gości.
- Silne umiejętności planowania, coachingu, organizowania, zatrudniania, kontrolowania i oceniania.
- Wymagana średniozaawansowana znajomość obsługi programów komputerowych.
- Posiadać dobrą wiedzę na temat podstawowych zasad rachunkowości, takich jak przepływ numeracji, „Obciążenia/kredyty”, korygowanie wpisów i korekt.
- Zaawansowany poziom języka angielskiego.
- W pełni zaszczepiony przeciwko Covid-19 szczepionką zatwierdzoną przez WHO.
- Minimalny wiek 21 lat.