Ogłoszenie numer: 610155, z dnia 2015-02-12
W związku z ciągłym rozwojem naszej oferty gastronomicznej poszukujemy dynamicznej i kreatywnej osoby na stanowisko:
Zastępca Kierownika Gastronomii / Assistant F&B Manager
Miejsce pracy: małopolskie, andel’s Hotel Cracow, Kraków
Opis stanowiska
Jako Assistant F&B Manager (Zastępca Kierownika Gastronomii), będziesz współodpowiedzialny za zarządzanie działalnością operacyjną hotelu w dziale gastronomii, obejmującą: restaurację, bar, konferencje, bankiety, room service. Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizację przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych i kontrola założeń kosztowych, organizację pracy w podległym dziale i zarządzanie personelem. Osoba na tym stanowisku będzie ściśle współpracować z Kierownikiem Gastronomii, któremu będzie podlegać.
Wymagania
- ugruntowane doświadczenie w gastronomii na stanowisku kierowniczym w branży hotelarskiej,
- doświadczenie w zarządzaniu, organizacji i koordynacji pracy oraz kontroli i szkoleniu pracowników,
- realizacja założeń budżetowych,
- znajomość gastronomicznych zagadnień finansowych - umiejętność kalkulacji i analizy kluczowych wskaźników gastronomicznych,
- analiza i kontrola kosztów w podległym dziale,
- praktyczna znajomość oprogramowania gastronomicznego,
- pełna dyspozycyjność,
- znajomość zagadnień HACCP,
- znajomość przepisów prawa pracy, w tym planowania i rozliczania czasu pracy,
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego (w mowie i w piśmie),
- wysoka kultura osobista, doskonała organizacja pracy, odporność na stres,
- dodatkowy atut – znajomość win, poparte ukończonym kursem sommelierskim.
Oferujemy
- pracę w prestiżowym obiekcie w międzynarodowym środowisku,
- możliwości rozwoju zawodowego, poprzez szkolenia krajowe i zagraniczne,
- stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- preferencyjną stawkę pracowniczą na pobyt w hotelach Vienna International Hotels & Resorts.