Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Irlandia Kierownik Lokalu Gastronomicznego Irlandia
Zastępca Kierownika Gastronomii / Assistant F&B Manager

Zastępca Kierownika Gastronomii / Assistant F&B Manager

Action Recruitment
Irlandia
praca stacjonarna
2691 dni temu

Ogłoszenie numer: 1703507, z dnia 2017-07-12

Action Recruitment zajmuje się rekrutacją pracowników na stanowiska kierownicze i zarządzające branży hotelarskiej już od ponad 43 lat.


Nasi klienci to renomowane hotele i obiekty gastronomiczne na terenie Irlandii, Irlandii Północnej oraz Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jesteśmy profesjonalistami z dużym doświadczeniem w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Znamy swoich klientów osobiście i doskonale rozumiemy co jest oczekiwane od kandydatów.


Decydując się na zgłoszenie swojej kandydatury za naszym pośrednictwem możesz być spokojny, Twoja kariera i bezpieczeństwo są w dobrych rękach.


Nigdy, pod żadnym pozorem nie pobieramy opłat od kandydatów.

 


Action Recruitment w imieniu swoich klientów, renomowanych hoteli 4 i 5* na terenie Irlandii i Irlandii Północnej poszukuje kandydatów na stanowisko:

Zastępca Kierownika Gastronomii / Assistant F&B Manager

Miejsce pracy: Irlandia

 

Opis stanowiska

  • obsługa gości gastronomii zgodnie z przyjętymi standardami
  • wspomaganie Kierownika Gastronomii w realizacji nałożonych celów jakościowych i sprzedażowych
  • organizowanie pracy działu gastronomii
  • umiejętność kreowania dobrego wizerunku
  • prowadzenie rekrutacji oraz szkoleń dla pracowników
  • rozliczenie czasu pracy
  • przestrzeganie ustalonych standardów
  • dbałość o przestrzeganie ustalonych standardów

Wymagania

  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • znajomość innego języka obcego mile widziana
  • umiejętność organizacji konferencji, spotkań biznesowych i bankietów
  • doświadczenie w kierowaniu zespołem
  • doświadczenie w pracy w hotelach na podobnym stanowisku
  • znajomość obsługi programów gastronomicznych (MICROS)
  • znajomość obsługi Klienta w zakresie gastronomii
  • samodzielność i dynamizm w działaniu
  • kreatywność, zaangażowanie i dyspozycyjność
  • umiejętność pracy pod presją czasu

Oferujemy

  • możliwość rozwoju zawodowego
  • stałe zatrudnienie
  • przyjazną atmosferę pracy
  • atrakcyjne wynagrodzenie: 8 000 - 10 000 PLN brutto za m-c
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...