Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik rozbioru drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, k. Siedlec, ul. Warszawska 55     praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
  • Pracownik Działu Mięso (możliwość przyuczenia)

    Selgros Cash&Carry   Gliwice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: obróbka mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik obróbkI mięsa

    Praca.pl   Niemcy   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Godziny pracy: Jedna zmiana, poniedziałek-piątek; Co druga sobota pracy w zależności od zamówień; Start: 4:15 lub 4:45, do 9,5h dziennie;
  • Operator Maszyn do Przerobu Drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, k. Siedlec, ul. Warszawska 55     praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: Przygotowanie i pakowanie dużych ilości produktów drobiowych do dystrybucji. Obsługa specjalistycznych maszyn do przerobu drobiu. Dokładne i higieniczne przygotowanie surowców. Wsparcie zespołu w pracy związanej z rozbiorem i porcjowaniem produktów. Utrzymanie...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Norwegia Rzeźnik Norwegia
Wykrawacz mięsa z głów wieprzowych

Wykrawacz mięsa z głów wieprzowych

Intermundia Sp. z o.o.
Norwegia
praca stacjonarna
2250 dni temu

 

Dla naszego Klienta, lidera w produkcji mięsnej w Norwegii, poszukujemy wykwalifikowanych pracowników do pracy przy uboju i rozbiorze. Oferujemy prace osobom z doświadczeniem, na norweskich warunkach.

 

Wykrawacz mięsa z głów wieprzowych
Miejsce pracy: Norwegia
Obowiązki:
  • Trybowanie głów wieprzowych.
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe (nie musi być norweskie)
  • Doświadczenie w podobnej pracy, umiejętność posługiwania się nożem
  • Znajomość języka norweskiego lub angielskiego, pozwalająca na komunikowanie się z przełożonymi i współpracownikami.
Oferujemy:
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na norweskich warunkach;
  • Atrakcyjną stawkę;
  • Długofalową współpracę;
  • Ubezpieczenie oraz gwarancję odprowadzania składek;
  • Pracę od poniedziałku do piątku;
  • Zapewniamy wsparcie polskiego koordynatora w Norwegii, który pomoże w dopełnieniu formalności i odnalezieniu się w nowym miejscu,
Intermundia Sp. z o.o. posiada wpis do Rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia o numerze 2694.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Jednocześnie oświadczam, iż zapoznałem się informacjami administratora o przetwarzaniu danych oraz z prawami jakie przysługują mi na mocy powyższego Rozporządzenia.
 

Podobne oferty

  • Pracownik rozbioru drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, k. Siedlec, ul. Warszawska 55     praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
  • Pracownik Działu Mięso (możliwość przyuczenia)

    Selgros Cash&Carry   Gliwice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: obróbka mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik obróbkI mięsa

    Praca.pl   Niemcy   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Godziny pracy: Jedna zmiana, poniedziałek-piątek; Co druga sobota pracy w zależności od zamówień; Start: 4:15 lub 4:45, do 9,5h dziennie;
  • Operator Maszyn do Przerobu Drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, k. Siedlec, ul. Warszawska 55     praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: Przygotowanie i pakowanie dużych ilości produktów drobiowych do dystrybucji. Obsługa specjalistycznych maszyn do przerobu drobiu. Dokładne i higieniczne przygotowanie surowców. Wsparcie zespołu w pracy związanej z rozbiorem i porcjowaniem produktów. Utrzymanie...