Chez Nano znajduje się w sercu ośrodka narciarskiego. Jesteśmy tradycyjną rodzinną restauracją serwującą dania kuchni francuskiej/włoskiej z małym, zgranym zespołem.
Szukamy osób, które znają się na pracy, są zmotywowane i entuzjastyczne. Chcemy osób, które są tutaj, aby pracować i wykonywać to dobrze. Jesteśmy bardzo surowi w kwestii sprzątania i szacunku do narzędzi i ludzi.
Na sezon zimowy 2024/25 (rozpoczynający się od 5 grudnia do 30 kwietnia) szukamy:
Szef kuchni
Location: Francja, Val D’isere
Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży.
Wcześniejsze doświadczenie pracy jako szef kuchni/kierownik kuchni w ruchliwej kuchni jest niezbędne. Musisz być chętny do rozwoju, chętny do brania odpowiedzialności i zachować spokój pod presją.
Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy:
- Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu.
- Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem.
- Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów.
- Doskonałe umiejętności komunikacyjne.
- Wzorowe standardy higieny osobistej i prezentacji.
- Umiejętność rekrutacji, szkolenia i coachingu młodszych członków zespołu.
- Dobre zrozumienie zdrowia i bezpieczeństwa żywności.
- 5 lat doświadczenia.
- Znajomość języka francuskiego.
Możemy zaoferować Ci...
- Konkurencyjne wynagrodzenie.
- Umowa o pracę na 44 godziny w tygodniu.
- Zakwaterowanie.
- 2 posiłki dziennie.
- 1 pełny dzień wolny.
- 2 pół dnia wolnego.
- Krok do postępowej firmy, w której ludzie są traktowani jak imiona, a nie numery.
- Doświadczenie pracy w jednym z najlepszych ośrodków narciarskich na świecie.
- 2500 € netto.