Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    7 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz / Kucharka

    Koliba Pod Czarcim Kopytem   Ustroń, W drodze na szczyt góry Rownica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / praktykant/stażysta  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Opis stanowiska Od 35 lat serwujemy dania kuchni regionalnej jako rodzinna restauracja na Rownicy w województwie śląskim. Poszukujemy do pracy kucharki albo kucharza.
  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Kucharz

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Opis stanowiska: Przygotowywanie pizzy według ustalonych standardów; Utrzymywanie czystości i bezpieczeństwa w kuchni; Kontrola porcji i zarządzanie zapasami; Organizacja sprzętu i dostaw;...
  • Asystent Kuchenny

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny / asystent  umowa o pracę
    4 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Opis stanowiska: Przygotowywanie i serwowanie naszego menu na wysokim poziomie zgodnie ze specyfikacją firmy, aby zapewnić, że nasi goście będą wracać raz po raz. Utrzymywanie standardów higieny...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Co...
  • Pizzer

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    5 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Twoje główne obowiązki jako szefa kuchni pizzy będą obejmować: Szybkie i wydajne przygotowywanie pizzy. Zapewnianie dobrej higieny i bezpieczeństwa w każdej chwili. Dokładne i konsekwentne...
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Niemcy Szef Kuchni Niemcy
Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Best Western Premier IB Hotel
Niemcy, Frankfurt nad Menem
praca stacjonarna
2731 dni temu

Ogłoszenie numer: 1636148, z dnia 2017-05-29

Best Western Premier IB Hotel

Jesteście Państwo kimś wyjątkowym i szukacie czegoś wyjątkowego, chcecie osiągnąć sukces, posiadacie umiejętność pracy w zespole, łączycie radość i pasję ze swoją pracą zawodową oraz posiadacie osobowość - w takim razie czekamy na Was!


Szukamy od zaraz lub po uzgodnieniu terminu do naszego hotelu we Frankfurcie nad Menem pracownika na stanowisko:

Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Miejsce pracy: Niemcy, Frankfurt nad Menem

 

Wymagania

  • wykształcenie zawodowe, stanowisko kucharz
  • znajomość w dziedzinie hotelarstwa i restauracji
  • znajomość systemu HACCP (analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli)
  • dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, motywacja
  • komunikatywność
  • talent organizacyjny

Szukamy kolegi/koleżanki, który/-a włączy się i zechce razem z nami coś zmienić , który/-a jest otwarty na coś nowego i kreatywnego.
W zamian za to oferujemy atrakcyjne miejsce pracy w naszym hotelu w zmotywowanym zespole.

Oferujemy

  • ponadprzeciętne wynagrodzenie
  • pracę 5 dni w tygodniu
  • pracę w systemie zmianowym, nie na pół etatu
  • możliwości dalszego kształcenia u różnych pracodawców jak np. Best Western Akademie, IHK Frankfurt, DEHOGA Hessen, Internationaler  Bund (Związek Międzynarodowy)
  • aktualnie i do końca 2017 roku pokrywamy koszty kursu przygotowującego i egzaminu dotyczącego sprawdzenia kwalifikacji do zawodu kucharza według zaleceń AEVO
  • darmowe wyżywienie i parking dla współpracowników hotelu
  • atrakcyjne możliwości noclegu w naszych hotelach na całym świecie oraz inne korzyści, jak np. świadczenia pieniężne typu premie, korzystne oferty zakupów i wiele więcej.

Oferujemy Państwu możliwość współtworzenia i prowadzenia kursów kucharskich podczas dużych imprez i kursów szkoleniowych.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    7 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz / Kucharka

    Koliba Pod Czarcim Kopytem   Ustroń, W drodze na szczyt góry Rownica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / praktykant/stażysta  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Opis stanowiska Od 35 lat serwujemy dania kuchni regionalnej jako rodzinna restauracja na Rownicy w województwie śląskim. Poszukujemy do pracy kucharki albo kucharza.
  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Kucharz

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Opis stanowiska: Przygotowywanie pizzy według ustalonych standardów; Utrzymywanie czystości i bezpieczeństwa w kuchni; Kontrola porcji i zarządzanie zapasami; Organizacja sprzętu i dostaw;...
  • Asystent Kuchenny

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny / asystent  umowa o pracę
    4 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Opis stanowiska: Przygotowywanie i serwowanie naszego menu na wysokim poziomie zgodnie ze specyfikacją firmy, aby zapewnić, że nasi goście będą wracać raz po raz. Utrzymywanie standardów higieny...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Co...
  • Pizzer

    Chez Nano   Francja, Val D’isere   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę
    5 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Twoje główne obowiązki jako szefa kuchni pizzy będą obejmować: Szybkie i wydajne przygotowywanie pizzy. Zapewnianie dobrej higieny i bezpieczeństwa w każdej chwili. Dokładne i konsekwentne...
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...