Zapraszamy do dołączenia do naszego zgranego, rodzinnego zespołu.
Okres pracy: 5 grudnia - 30 kwietnia.
Szef / Kierownik kuchni
Location: Francja, Val D’isere
Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży.
Zakres obowiązków:
- Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku
- Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza
- Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu
- Utrzymanie higieny osobistej i standardów prezentacji
Wymagania:
- Min. 5 lat doświadczenia jako szef/kierownik kuchni
- Doskonałe umiejętności komunikacyjne
- Umiejętność zarządzania budżetem żywnościowym
- Znajomość języka francuskiego
- Wysokie standardy higieny i bezpieczeństwa żywności
Profil idealnego kandydata:
- Motywowany, z umiejętnością pracy pod presją
- Pasja i entuzjazm do gotowania
- Wysokie standardy pracy i poszanowanie narzędzi oraz współpracowników
Oferujemy:
- Konkurencyjne wynagrodzenie: 2500 € netto/miesiąc
- Umowa o pracę na pełny etat (44 godz./tydzień)
- Zakwaterowanie + 2 posiłki dziennie
- 1 dzień wolny + 2 pół dni wolne tygodniowo
- Szansa na rozwój w prestiżowym ośrodku narciarskim