kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
19 godz.
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
22 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
19 godz.
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
22 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;