pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 4 700 - 9 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu; Foliowanie; Układanie kebaba; Przygotowanie towaru do wysyłki; Dbanie o stanowisko pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Termin zatrudnienia: od 16 grudnia 2024 do 10 stycznia 2025 Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób (w tym 1 osoba od 11 listopada, jeśli możliwe) Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3...
Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
12 dni
Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
LIMNUSWORK jest agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat o numerze rejestru 11690. Specjalizujemy się w rekrutowaniu kandydatów do pracy u pracodawców w Niemczech, Austrii i Szwajcarii w różnych zawodach.
Obecnie dla naszego klienta z Niemiec poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Rzeźnik
Miejsce pracy: Niemcy
Ubój
Rozbiór, ćwiartowanie mięsa
Produkcja oraz wytwarzanie wyrobów mięsnych wędliniarskich
Wymagania:
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (warunek konieczny!)
Doświadczenie w pracy jako rzeźnik, wykrawacz
Mile widziane doświadczenie na produkcji przy wytwarzaniu wyrobów mięsnych, wędliniarskich
Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane kierunkowe
Mile widziany własny samochód
Gotowość do podjęcia pracy od zaraz
Oferujemy:
Legalne zatrudnienie na niemieckich warunkach
Stałą pracę w oparciu o umowę o pracę z pełnym pakietem socjalnym
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 4 700 - 9 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu; Foliowanie; Układanie kebaba; Przygotowanie towaru do wysyłki; Dbanie o stanowisko pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Termin zatrudnienia: od 16 grudnia 2024 do 10 stycznia 2025 Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób (w tym 1 osoba od 11 listopada, jeśli możliwe) Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3...
Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
12 dni
Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.