pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 4 700 - 9 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu; Foliowanie; Układanie kebaba; Przygotowanie towaru do wysyłki; Dbanie o stanowisko pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Termin zatrudnienia: od 16 grudnia 2024 do 10 stycznia 2025 Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób (w tym 1 osoba od 11 listopada, jeśli możliwe) Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3...
Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
11 dni
Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;
LIMNUSWORK jest agencją pośrednictwa pracy posiadającą certyfikat o numerze rejestru 11690. Specjalizujemy się w rekrutowaniu kandydatów do pracy u pracodawców w Niemczech, Austrii i Szwajcarii w różnych zawodach.
Obecnie dla naszego klienta z Niemiec poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Rzeźnik
Miejsce pracy: Niemcy
Ubój świń
Praca w rzeźni
Wymagania:
Podstawowa lub komunikatywna znajomość języka niemieckiego (warunek konieczny)
Doświadczenie w pracy jako rzeźnik, wykrawacz
Wykształcenie kierunkowe
Mile widziane prawo jazdy kat. B oraz własny samochód na wyjazd
Oferujemy:
Legalne zatrudnienie na niemieckich warunkach
Stałą pracę w oparciu o umowę o pracę z pełnym pakietem socjalnym
Zakwaterowanie zapewniane przez pracodawcę
Ubezpieczenie i gwarancje odprowadzania składek
Atrakcyjne wynagrodzenie
Pomoc w organizacji wyjazdu oraz w załatwianiu wszystkich formalności
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 4 700 - 9 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu; Foliowanie; Układanie kebaba; Przygotowanie towaru do wysyłki; Dbanie o stanowisko pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Termin zatrudnienia: od 16 grudnia 2024 do 10 stycznia 2025 Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób (w tym 1 osoba od 11 listopada, jeśli możliwe) Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3...
Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
11 dni
Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;