Przez ostatnie 13 lat firma Robin stała się liderem wśród niezależnych agencji, pośredniczących w kontaktach pomiędzy osobami poszukującymi zatrudnienia oraz agencjami zatrudnienia tymczasowego w Holandii i Belgii.
Robin za darmo pomaga w poszukiwaniu pracy na terenie Holandii oraz Belgii. Opinie otrzymywane od naszych klientów, pozwalają nam w udoskonalaniu jakości oferowanych przez nas usług, oraz zapewniają naszym klientom pozytywne doświadczenia związane z ich pobytem za granicą.
Jesteśmy dumni z bycia jedną z najlepszych firm w Europie, pośredniczących w zdobywaniu zatrudnienia za granicą.
Pracownik Zawieszania Drobiu
Miejsce pracy: Belgia
13,93 EUR za godzinę/Brutto/ Praca wyłącznie dla mężczyzn ze względu na cięzki charakter pracy.
Firma jest znaną Grupą drobiarską, dostarczającą produkty z kurczaka i dania gotowe dla wiodących europejskich partnerów spożywczych, współpracującą z fermami drobiu i fabrykami w Holandii i Belgii.
Czy jesteś zmotywowany do podjęcia długoterminowej pracy za granicą jako pracownik produkcji mięsnej? Firma poszukuje obecnie pracowników zakładów drobiarskich do działu zawieszania produkcji.
Do Twoich obowiązków będzie należało:
- Zawieszania ubitych kurczaków drobiowych (jeszcze opierzonych) z nogami na hakach, na przenośniku, w bardzo szybkim tempie pracy, około 16-20 kurczaków na minutę;
- Wykonywanie prac na linii produkcyjnej i wokół niej zgodnie z instrukcjami obowiązującymi na danym stanowisku pracy;
- Sprzątanie miejsca pracy lub inne wymagane zadania, jeśli jest to konieczne.
Pracownicy będą codziennie zaopatrywani w nowe ubrania robocze, rękawice, maskę na twarz itp. oraz obuwie ochronne w miejscu pracy.
Temperatura pracy może się różnić w zależności od działu, w którym wykonywane są zadania. Podczas procesu wieszania może dojść do zabrudzenia miejsca pracy. Nieprzyjemny zapach jest również warunkiem, na który należy być elastycznym.
Nadgodziny mogą być wymagane w celu zagwarantowania produkcji. Harmonogram zmian będzie informowany co tydzień przez firmę.
Wymagania:
- Wymagane doświadczenie w produkcji mięsa: pracownik musi być zręczny i zorientowany na wyniki;
- Gotowość do pracy w rzeźni;
- Dbałość o higienę, bezpieczeństwo i standardy jakości;
- Duch pracy zespołowej i motywacja do pracy w nieprzyjemnie pachnącym i czasami głośnym środowisku, stojąc podczas całej pracy;
- Zdolność do pracy w szybkim tempie.
- Silny i zdrowy kandydat, zdolny do stawienia czoła brudnemu otoczeniu, hałasowi maszyn i fizycznie wymagającym zadaniom;
- Ponieważ zadania związane są z przemysłem przetwórstwa mięsnego i przetwórstwem drobiu, pracownicy nie mogą mieć chorób zakaźnych lub skórnych;
- Dyspozycyjność do długoterminowego pobytu w Belgii;
- Znajomość języka angielskiego nie jest wymagana.