Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik fizyczny w przetwórstwie mięsnym

    Praca.pl   Niemcy   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Technik przetwórstwa drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;
  • Pracownik rozbioru drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
  • Pracownik do rozbioru / uboju mięsa wołowego z doświadczeniem

    Zakłady Mięsne Zakrzewscy Sp. z o.o.   Szczuczyn    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Osoba, która dołączy do naszej organizacji będzie odpowiedzialna za: pracę przy linii produkcyjnej;
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Holandia Rzeźnik Holandia
Pracownik Produkcji - przetwórstwo mięsne

Pracownik Produkcji - przetwórstwo mięsne

COVEBO
Holandia, Zeist
praca stacjonarna
3077 dni temu

Nasza obecność w Polsce rozpoczęła się w 2004 roku, kiedy to pod nazwą 3G Dobra Organizacja powstała agencja pracy, rekrutująca dla holenderskiego klienta - COVEBO Uitzendbureau B.V.

Wraz z rosnącym zapotrzebowaniem na oferowane usługi, rozpoczęliśmy realizację projektów rekrutacyjnych dla polskich pracodawców poprzez 5 oddziałów w Polsce: Opole, Kluczbork, Katowice, Racibórz i Rzeszów.

 

Pracownik Produkcji - przetwórstwo mięsne
Miejsce pracy: Zeist
Nr ref.: Opo/2/05/
Opis stanowiska:

 

Praca w zakładzie przetwórstwa mięsnego przy wycinaniu, trybowaniu mięsa wieprzowego lub drobiowego. wymagana umiejętność posługiwania się nożem, doświadczenie w branży przetwórstwa mięsnego przy wycinaniu mięsa.

 

Wymagania:
  • doświadczenie w branży przetwórstwa mięsnego zwłaszcza w pracy z nożem
  • dyspozycyjność na dłuższy okres czasu
  • motywacja i chęć do pracy
  • mile widziane prawo jazdy kat. B
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego mile widziana
Oferujemy:
  • stawka godzinowa brutto 9,78 Euro
  • po okresie próbnym możliwość otrzymania wyższej stawki godzinowej
  • firmowe zakwaterowanie oraz transport z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy
  • pełne ubezpieczenie
  • wynagrodzenie zawsze na czas
  • internetowy profil pracownika umożliwiający wgląd i pobranie dokumentów (rozliczeń, pasków wypłat itp.)
  • zaliczkę po pierwszym przepracowanym tygodniu
  • opiekę polskich koordynatorów
  • możliwość długotrwałej współpracy
Dodatkowo:
  • atrakcyjny pakiet startowy o wartości 120 zł (pościel, karta startowa z numerem holenderskim, słowniczek polsko-holenderski)
  • transport do Holandii gratis (dla osób do 22 roku życia oraz dla osób biorących udział w projektach dla osób długotrwale bezrobotnych)
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
„Covebo więcej niż standard
Filmik o nas, nazwaliśmy go „Covebo - więcej niż standard". Dlaczego?
Bo chcemy aby nasza praca skutkowała dla Was pracą.
A wszystko co wokół pozwalało odczuć faktycznie większe możliwości.
 

Podobne oferty

  • Pracownik fizyczny w przetwórstwie mięsnym

    Praca.pl   Niemcy   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Technik przetwórstwa drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;
  • Pracownik rozbioru drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
  • Pracownik do rozbioru / uboju mięsa wołowego z doświadczeniem

    Zakłady Mięsne Zakrzewscy Sp. z o.o.   Szczuczyn    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Osoba, która dołączy do naszej organizacji będzie odpowiedzialna za: pracę przy linii produkcyjnej;