Przez ostatnie 13 lat firma Robin stała się liderem wśród niezależnych agencji, pośredniczących w kontaktach pomiędzy osobami poszukującymi zatrudnienia oraz agencjami zatrudnienia tymczasowego w Holandii i Niemczech.
Robin za darmo pomaga w poszukiwania pracy na terenie Holandii oraz Niemiec. Opinie otrzymywane od naszych klientów, pozwalają nam w udoskonalaniu jakości oferowanych przez nas usług, oraz zapewniają naszym klientom pozytywne doświadczenia związane z ich pobytem za granicą.
Jesteśmy dumni z bycia jedną z najlepszych firm w Europie, pośredniczących w zdobywaniu zatrudnienia za granicą.
Nasi partnerzy poszukują pracowników produkcyjnych do pracy w firmie produkcyjnej, która jest wiodącym zakładem przetwórstwa drobiu, zlokalizowanym w Aalst w Belgii. Ich produkty są na najwyższym poziomie w handlu detalicznym i hurtowniach drobiu w krajach Beneluksu i Francji.
Firma poszukuje obecnie pracownic do działu filetowania kurczaków.
Niektóre z zadań, które możesz wykonywać jako pracownik działu filetowania kurczaków to:
- odwracanie filetów wychodzących z maszyny i usuwanie kości i tłuszczu
- wykonywanie prac na linii produkcyjnej i wokół niej
- używanie i obsługa małych narzędzi mechanicznych
- sprzątanie miejsca pracy i/lub inne wymagane zadania, jeśli zajdzie taka potrzeba.
Pracownicy będą codziennie zaopatrywani w nowe ubrania robocze, rękawice, maski na twarz itp. w miejscu pracy; jak również w obuwie ochronne.
Będziesz pracować w dziale, w którym panują niskie temperatury (pomiędzy 12-16 stopni). Pracownicy muszą być elastyczni na, dla niektórych, nieprzyjemny zapach mięsa, hałas maszyn, wymagające fizycznie zadania oraz umiejętną pracę z nożem i innymi prostymi narzędziami mechanicznymi.
W celu zapewnienia produkcji może być wymagana praca w nadgodzinach. Harmonogramy zmian są ustalane co tydzień przez firmę.
- Wymagane doświadczenie w produkcji mięsnej: pracownik musi być zręczny, zorientowany na wyniki i elastyczny;
- Gotowość do pracy w środowisku przemysłu mięsnego;
- Doświadczenie w pracy z nożem będzie dodatkowym atutem, ale nie jest wymagane
- Dbałość o higienę, bezpieczeństwo i standardy jakości;
- Duch zespołu i motywacja do pracy na produkcji, gotowość do stania podczas zmiany;
- Gotowość do pracy w szybkim tempie;
- Silny i zdrowy kandydat z dobrymi zdolnościami motorycznymi, zdolny do radzenia sobie w zimnym środowisku, hałasie maszyn i wymagających fizycznie zadaniach;
- Ponieważ zadania związane są z przemysłem przetwórstwa mięsnego i przetwórstwem drobiu, pracownicy nie mogą mieć chorób zakaźnych lub skórnych;
- Dyspozycyjność do długoterminowego pobytu w Belgii.
- Język angielski nie jest wymagany
11.42 EUR za godzinę (BRUTTO) plus zakwaterowanie.