relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
12 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
12 godz.
Twoje główne zadania: Obsługa zmywarek do naczyń. Dbanie o czystość sztućców, zastawy oraz urządzeń kuchennych. Utrzymywanie porządku w kuchni i pomieszczeniach socjalnych. Wsparcie kucharzy i Szefa kuchni.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
Dominium S.A. jest polską siecią restauracji założoną w 1993 roku przez Tomasza Plebaniaka. W ciągu naszej 20-letniej obecności na rynku otworzyliśmy ponad 70 lokali na terenie całego kraju i za granicą. Zatrudniamy ponad 1000 pracowników na stanowiskach lokalowych i specjalistycznych. Dzięki franczyzie wprowadzonej w 2014 roku otwieramy restauracje w kolejnych lokalizacjach i docieramy do nowych klientów.
Jako jedni z pierwszych otworzyliśmy w Polsce wewnętrzne Call Center ds. zamówień, w którym stosujemy elastyczne formy współpracy oparte na idei flexicurity. Promujemy zatrudnienie osób młodych, uczących się oraz niepełnosprawnych, dla których przystosowaliśmy nasz budynek.
Kreując nasz wizerunek kierujemy się wizją "Gusto Della Casa", czyli "Smak Domu". W naszych lokalach można poczuć typową włoską atmosferę i zjeść dania oparte na oryginalnych, włoskich recepturach.
Pizzer/Kucharz
Miejsce pracy: Kraków
ROZWIŃ SIĘ Z NAMI!
Chcesz zdobywać doświadczenie w prężnie rozwijającej się firmie? Lubisz kontakt z ludźmi? Wyróżnia Cię wewnętrzna energia i pogoda ducha?
SZUKAMY WŁAŚNIE CIEBIE!
Do obowiązków osób na stanowisku pizzera, zaliczają się:
Przygotowywanie potraw
Dbanie o najwyższą jakość wydawanych potraw
Przestrzeganie ustalonych gramatur
Utrzymywanie stanowiska w czystości i porządku
Wymagania:
Ukończone 18lat
Książeczka SANEPID
Zaangażowania w pracę,punktualności, kultury osobistej
Doświadczenia w pracy na kuchni restauracyjnej o dużym ruchu
Oferujemy:
Atrakcyjne, terminowe wynagrodzenie wraz z systemem premiowym za osiągane wyniki pracy
Elastyczny grafik (możliwość dostosowania godzin i dni pracy do indywidualnych potrzeb)
Możliwość szybkiego awansu oraz rozwoju zawodowego
Stabilną i długofalową współpracę
Umowę o pracę lub zlecenia
Szkolenia wewnętrzne przygotowujące do pracy
Wsparcie kierownika oraz zespołu
Programy motywacyjne oraz pakiet dodatkowych benefitów
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
12 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
12 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
12 godz.
Twoje główne zadania: Obsługa zmywarek do naczyń. Dbanie o czystość sztućców, zastawy oraz urządzeń kuchennych. Utrzymywanie porządku w kuchni i pomieszczeniach socjalnych. Wsparcie kucharzy i Szefa kuchni.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...