Rodzina i znajomi uwielbiają twoją pizzę, lasagne lub pastę ?
Kuchnia włoska to twoja pasja?
Nie martw się, że nie masz wykształcenia gastronomicznego. Jeśli przygotowane przez ciebie dania znajdują uznanie wśród twojej rodziny i znajomych, gotowanie to Twoje ulubione zajęcie i chcesz rozwijać się w przyszłości jako Pizzer lub Kucharz, to jest to praca dla Ciebie.
Dołącz do zespołu największego zadaszonego parku wodnego w Europie – Suntago.
Połącz pasję i pracę w jedno!
W wyjątkowym miejscu pracy jakim jest wodny park rozrywki Suntago Wodny Świat - w otoczeniu ponad 700 palm sprowadzonych z Florydy, Malezji i Kostaryki, gwarantujemy naszym pracownikom klimat tropikalnych wakacji i pracę w zgranym zespole świetnych ludzi.
- atrakcyjne warunki zatrudnienia w najnowszym i największym wodnym parku w tej części Europy
- bezpieczne i nowoczesne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i awansu wewnątrz struktury - podnoszenie kwalifikacji oraz wymianę doświadczeń
- pakiet szkoleń szytych na miarę oraz indywidualne podejście do każdego pracownika
- pakiet benefitów: promocyjne wejściówki do parku, specjalne ceny pracownicze na posiłki w restauracjach znajdujących się na terenie obiektu, nowoczesne wyposażenie stanowiska pracy, odzież służbową, bezpłatny transport do pracy z Warszawy i z Żyrardowa
Oferujemy doskonałą atmosferę pracy, w miejscu gdzie słońce świeci 365 dni w roku! Dołączając do nas będziesz mieć realny wpływ na kluczowy element, jakim jest w kreowanie pozytywnych doświadczeń gości korzystających z barów i restauracji znajdujących się na terenie parku wodnego Suntago.
- przygotowywaniem różnych rodzajów pizzy zgodnie z zamówieniami klientów
- produkcja pizzy zgodnie ze standardami restauracji Va Bene
- obsługa specjalistycznego pieca do pieczenia
- zapewnienie i utrzymanie najwyższych standardów sanitarnych oraz bezpieczeństwa żywności, HACPP w zakresie przygotowywania posiłków dla restauracji i barów na terenie parku wodnego Suntago
- pomoc w przygotowywaniu dań do wydania do konsumpcji
- dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych posiłków
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z wysokimi standardami firmy i innym przepisami w tym zakresie
- zapobieganie marnotrawstwu żywności i napojów
- zapewnienie przyjaznej atmosfery oraz bezpiecznych i higienicznych warunków, zgodnych z obowiązującym wymogami sanitarnymi, które zachęcą gości do przebywania w strefie gastronomicznej, umilą spożywanie posiłków, a także będą sprzyjały do ponownego skorzystania z usług parku wodnego Suntago Wodny Świat
- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku we włoskiej tawernie, pizzerii lub barze
- entuzjastycznego nastawienia i wysokiej kultury osobistej
- umiejętności pracy w zespole
- szczególnej dbałości o higienę oraz czystość w miejscu pracy
- stosowania się do wewnętrznych procedur w zakresie standardów przygotowywania, przechowywania i wydawania posiłków oraz procedur bezpieczeństwa, zastosowanych w związku z obowiązującym reżimem sanitarnym
gotowości do pracy w systemie zmianowym, w tym w weekendy i święta - podstawowej znajomości języka polskiego
- chęci dalszego rozwoju i pogłębiania wiedzy zawodowej
- sumiennego i odpowiedzialnego podejścia do powierzonych zadań i obowiązków
- mile widziane posiadanie aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych