relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
3 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie część etatu 35,00 zł brutto/godz.
4 dni
Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Pomoc w kuchni – wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Pomoc w przygotowywaniu potraw, m. innymi przygotowywanie surówek, sałatek, dań ciepłych, kanapek; Prace porządkowe w kuchni i na zapleczu; Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych; Wydawanie posiłków; Dbanie o...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie część etatu
4 dni
Twoje zadania: Przygotowywanie kanapek, surówek, deserów, sosów itp. Zmywanie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Pomoc w kuchni; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe; Dokładności i sumienności; Mile widziane...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.
W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2500 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.
Młodszy Kucharz
Miejsce pracy: Jaworzno / Piłsudskiego
Obowiązki:
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
Zapewnienie jak najwyższego standardu serwowanych posiłków i obsługi
Wymagania:
Doświadczenie na podobnym stanowisku MILE WIDZIANE
ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.
W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2 000 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
3 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie część etatu 35,00 zł brutto/godz.
4 dni
Twoje zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałość o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
1 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Pomoc w kuchni – wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Pomoc w przygotowywaniu potraw, m. innymi przygotowywanie surówek, sałatek, dań ciepłych, kanapek; Prace porządkowe w kuchni i na zapleczu; Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych; Wydawanie posiłków; Dbanie o...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie część etatu
4 dni
Twoje zadania: Przygotowywanie kanapek, surówek, deserów, sosów itp. Zmywanie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Pomoc w kuchni; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe; Dokładności i sumienności; Mile widziane...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
2 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;