Dla naszego Klienta, renomowanej, krakowskiej firmy działającej w branży hotelowej, poszukujemy obecnie Kandydatów na stanowisko:
Wymagania:
Wymagania: Minimum 3 letnie doświadczenie stanowisku kierowniczym w restauracji ( mile widziane osoby z lokalnego środowiska) * Doświadczenia w samodzielnym zarządzaniu kilkunastoosobowym zespołem w restauracji * Min. 3 lata pracy w angielskiej strefie językowej * doświadczenie w obsłudze kelnerskiej * Kurs sommelierski * Zdolności menedżerskie * Znajomość obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych * Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista * Znajomość zasad savoir vivre * Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi restauracji * Zdolności analityczne, samodzielność w podejmowaniu decyzji * Odpowiedzialność, zaangażowanie, samodzielność, dyspozycyjność, operatywność, kreatywność * Znajomości systemu HACCP i BHP * Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna * Biegła znajomość języka angielskiego
Obowiązki:
Zapewnienie standardu usługi kuchennej i kelnerskiej na poziomie hotelu 5* * Właściwe zarządzanie personelem * Nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji i kuchni (zarządzanie współpracą z dostawcami, nadzór nad systemem magazynowym i dostawami, przeciwdziałanie stratom powstającym przy zamówieniach i produkcji - zgodnie z zasadami panującymi w firmie *Zaopatrywanie restauracji w niezbędne do jej funkcjonowania produkty i materiały zgodnie ze standardem firmy * zapewnienie prawidłowego funkcjonowania pomieszczeń restauracji i zaplecza kuchennego ( ocena stanu technicznego i wezwanie serwisu technicznego)* Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP
Oferujemy:
Oferujemy: Pracę w dobrze funkcjonującej i renomowanej firmie *Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia poprzez różnorodność zadań