Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    4 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
Zobacz więcej ofert pracy

Menadżer Restauracji

Advisory Group TEST Human Resources
Kraków
praca stacjonarna
3050 dni temu

Dla naszego Klienta, renomowanej, krakowskiej firmy działającej w branży hotelowej, poszukujemy obecnie Kandydatów na stanowisko:

Menadżer Restauracji
Kraków
Nr ref.: 5424

Wymagania:

Wymagania:  Minimum 3 letnie doświadczenie stanowisku kierowniczym w  restauracji        ( mile widziane osoby z lokalnego środowiska) * Doświadczenia w samodzielnym zarządzaniu kilkunastoosobowym  zespołem w restauracji * Min. 3 lata  pracy w angielskiej strefie językowej * doświadczenie w obsłudze kelnerskiej * Kurs sommelierski * Zdolności menedżerskie * Znajomość obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych * Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista  * Znajomość zasad savoir vivre * Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi restauracji * Zdolności analityczne, samodzielność w podejmowaniu decyzji * Odpowiedzialność, zaangażowanie, samodzielność, dyspozycyjność, operatywność, kreatywność * Znajomości systemu HACCP i BHP * Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna * Biegła znajomość języka angielskiego 

Obowiązki:

 Zapewnienie standardu  usługi kuchennej i  kelnerskiej  na poziomie hotelu 5*  * Właściwe zarządzanie personelem  * Nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji i kuchni (zarządzanie współpracą z dostawcami, nadzór nad systemem magazynowym i dostawami, przeciwdziałanie stratom powstającym przy zamówieniach i produkcji - zgodnie z zasadami panującymi w firmie *Zaopatrywanie restauracji w niezbędne do jej funkcjonowania produkty i materiały zgodnie ze standardem firmy * zapewnienie prawidłowego funkcjonowania  pomieszczeń restauracji i zaplecza kuchennego ( ocena stanu technicznego  i wezwanie serwisu technicznego)*  Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD,  BHP i systemu HACCP

Oferujemy:

 

Oferujemy: Pracę w dobrze funkcjonującej i renomowanej firmie *Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia poprzez różnorodność zadań

 

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Skawina    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
  • Kierownik Kawiarni So! Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Kraków, Lotnisko Balice, ul. Kapitana Mieczysława Medweckiego 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików, Zarządzanie budżetem, Przygotowywanie i obsługa eventów, Przygotowanie zestawień i raportów, Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo, Rekrutacja, Prowadzenie szkoleń dla pracowników, Utrzymywanie dobrych...
  • Kierownik Kawiarni Costa Coffee

    Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.   Białystok, ul. Świętojańska 15, Mickiewicza    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa agencyjna
    4 dni
    Twój zakres obowiązków Zarządzanie kawiarnią i dbanie o pozytywną atmosferę; Zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości; Zachowanie wysokiego standardu bezpieczeństwa wydawanych posiłków oraz napojów; Zarządzanie zespołem Baristów; Stałe poszerzanie wiedzy gastronomicznej oraz...