Manager Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando
Opis stanowiska
- Organizacja pracy personelu, tworzenie grafików,
- Zarządzanie budżetem,
- Przygotowywanie i obsługa eventów,
- Przygotowanie zestawień i raportów,
- Przestrzeganie zasad higieny, BHP oraz standardów Sodexo,
- Rekrutacja,
- Prowadzenie szkoleń dla pracowników,
- Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem oraz zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości,
Wymagania
- Minimum 3-letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomiczno - hotelarskiej
- Doświadczenie w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z
- Pracownikami, jak i Klientami
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Znajomość języka angielskiego (mile widziane)
- Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, w tym: marketingu związanego z gastronomią, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy
- Dodatkowe świadczenia, m.in. prywatną opiekę medyczną, Multisport, bony na święta, premie, ubezpieczenie, płatny program poleceń pracowniczych,
- Program Wsparcia Pracowników - infolinia 24/7,
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.