Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów. W związku z rozbudową kolejnych, nowoczesnych linii produkcyjnych poszukujemy do naszego zespołu wykwalifikowanych pracowników.
- Współpraca z dystrybutorami w sektorze HoReCa, obszar działania: 1/3 terytorium Polski.
- Utrzymywanie i rozwijanie relacji z dystrybutorami i klientami.
- Realizacja celów sprzedażowych.
- Analiza rynkowa i monitorowanie działań konkurencji.
- Przygotowanie i prezentacja ofert dla klientów HoReCa.
- Negocjacje warunków kontraktów.
- Pozyskiwanie nowych klientów i rozwijanie rynku.
- Organizacja szkoleń dla przedstawicieli handlowych.
- Działania na rzecz wzrostu sprzedaży.
- Raportowanie wyników.
- Minimum 3 lata doświadczenia w sektorze HoReCa.
- Mile widziane doświadczenie w firmie produkcyjnej.
- Wysoka kultura osobista i skuteczność w działaniu.
- Umiejętności nawiązywania kontaktów i budowania relacji biznesowych.
- Elastyczność i adaptacja do dynamicznego środowiska.
- Znajomość technik negocjacyjnych i analizy danych.
- Biegłość w MS Office, szczególnie Excel i PowerPoint.
- Prawo jazdy kat. B i gotowość do podróży służbowych.
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Umowę o pracę od pierwszego dnia.
- Konkurencyjne wynagrodzenie plus premie uzależnione od wyników.
- Prywatna opieka medyczna i karta MultiSport.
- Ubezpieczenie grupowe oraz dodatkowe benefity.
- Narzędzia pracy, w tym auto służbowe.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.