-terminowe wykonywanie oraz wydawanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem,
-dbałość o jakość i ilość przyrządzonych potraw,
-utrzymanie należytego porządku na stanowisku pracy,
-dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchennych,
-pobieranie i wydawanie produktów z magazynu oddziałowego i przykuchennego zgodnie z asygnatą kuchenną i jadłospisem,
-rozliczanie z pobranego(powierzonego) bezpośrednio mienia, na podstawie asygnaty, protokołu,
-systematyczne pogłębianie wiedzy branżowej,
-przestrzegania i właściwe stosowanie procedur HACCP,
-uczestniczenie w szkoleniach i ćwiczeniach organizowanych przez przełożonych,
-wykonywanie innych zadań związanych z pełnioną funkcją, wynikających z przepisów branżowych,
-znajomość przeznaczenia, budowy, zasad działania sprzętu będącego w dyspozycji służby,
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
Miejsce pracy:Jarocin
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Sposób aplikowania:bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Osiedle 6, 62-430 Powidz, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Dane kontaktowe:Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
261 544 128
Sposób kontaktu:bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon
Wymagane dokumenty:cv, list motywacyjny,oświadczenie RODO