specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
11 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
2 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Warsaw Plaza Hotel to czterogwiazdkowy hotel w południowej części stolicy, wyróżniający się nowoczesnym designem, wyśmienitą kuchnią oraz przestronnymi salami konferencyjnymi stwarzającymi idealnie warunki do organizacji spotkań biznesowych, a także niezapomnianych imprez okolicznościowych.
Poszukujemy zaangażowanych współpracowników do naszego stałego Zespołu.
Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa, Ursynów
Główne zadania:
sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem
zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie Gościom usług na najwyższym poziomie
odpowiedzialność za jakość wykonywanych usług dla gości
współpraca z całym Zespołem i z Dyrekcją Hotelu
Nasze oczekiwania wobec kandydatów:
minimum 4 letnie doświadczenie na danym stanowisku - wymagane
chęć do pracy w hotelarstwie i gastronomii,
wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność
dyspozycyjność, wysoka kultura osobista – pracujemy w Zespole i dla Gości, którzy chcemy aby zawsze do nas wracali
dobra znajomość języka polskiego
Co oferujemy naszym Pracownikom:
stabilną i odpowiedzialną pracę
pomoc w załatwieniu wszystkich potrzebnych dokumentów do pracy
atrakcyjne wynagrodzenie połączone z systemem prowizyjnym
możliwość rozwoju zawodowego
przyjazną i partnerską atmosferę w pracy
preferowane stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
11 dni
Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 30,00 zł brutto/godz.
2 dni
Twoje zadania: Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik; Oczekujemy: Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny; Orzeczenie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!